Στο T-live

Έγκλημα στο Μοσχάτο: «Εγώ σήμερα θα σε σκοτώσω» – Βίντεο ντοκουμέντα με τον 50χρονο ασφαλιστή

Αποκλειστικά βίντεο ντοκουμέντα για το έγκλημα στο Μοσχάτο παρουσίασε αποκλειστικά το μεσημέρι της Πέμπτης 19/1 το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου. Είναι η στιγμή που η 47χρονη, που κατηγορείται ότι βοήθησε στον θάνατο του 50χρονου λογιστή, έχει εισβάλει οργισμένη στο διαμέρισμα του θύματος.

Τον βρίζει και τον ρωτά επανειλημμένως τι έγιναν τα χρήματα που του είχε δώσει η ίδια και συγγενικά της πρόσωπα για να επενδύσει.

«Εγώ σήμερα θα σε σκοτώσω» έλεγε η 47χρονη, με τον 50χρονο να απαντά: «Κάντο»

Δες παρακάτω καρέ καρέ όσα συνέβησαν στο σπίτι στο Μοσχάτο στο α΄ μέρος του βίντεο:

Στο δεύτερο μέρος του βίντεο που έφερε στο «φως» το T-live, η 47χρονη, που έχει ακουμπήσει το κινητό της σε ένα τραπέζι, ακούγεται να λέει στον 50χρονο λογιστή: «Με τι ψυχή έφερες στον γιο μου αυτοκίνητο και ήταν άλλου; Αν το παιδί μου χτύπαγε στον δρόμο, θα μου το έκλειναν μέσα… Ξέρεις τι έγκλημα έκανες; Εγώ θα σε σκοτώσω… Σήκω! Θα υποφέρεις, όπως υποφέρουν πολλές οικογένειες. Εγώ θα σε σκοτώσω, ξέρεις για ποιον λόγο; Γιατί δεν θα σου κάνει τίποτα η Αστυνομία κι όταν περάσει όλο αυτό αυτό, θα το ξανακάνεις ρε μ@@@κα».

Όπως θα δεις, η γυναίκα αρπάζει ένα σχοινί και στρέφεται κατά του 50χρονου. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο 50χρονος δεν αντιδρά.

Το δεύτερο μέρος του βίντεο που έφερε στο φως το T-live:

Read More

And More