Έγκλημα στο Μοσχάτο: Συγκλονισμένος πρώην παίκτης του Survivor με τον θάνατο του 50χρονου – «Έχω πέσει από τα σύννεφα»

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το Πανελλήνιο την υπόθεση-θρίλερ του Μοσχάτου, όπου ένας 50χρονος φέρεται να οδηγήθηκε στην αυτοκτονία. Ο άνδρας, όπως μετέδωσε το newsit.gr, βρέθηκε απαγχονισμένος στο βράδυ της Δευτέρας 16/01 μέσα στο διαμέρισμά του.

Ο Θανάσης Μπέλλος, πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο T-live για τον άνθρωπο που έδωσε τέλος στη ζωή του, καθώς τον γνώριζε καλά.

«Είμαι συγκλονισμένος. Σήμερα είχαμε χαρά λόγω ότι έχει ο γιος μου γενέθλια κι εγώ δεν ήξερα κάτι. Πραγματικά έχω συγκλονιστεί. Ο φίλος μου, ένα καταπληκτικό παιδί, ένας δοτικός άνθρωπος, με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στον Πανιώνιο… Με τα υπέροχα παιδιά του… Έχω συγκλονιστεί» δήλωσε αρχικά ο Θανάσης Μπέλλος στον Alpha.

«Μόλις μου το είπαν, έχω πέσει από τα σύννεφα. Δεν γίνεται για τα χρήματα να γίνονται τέτοια πράγματα. Ό,τι και να έχει συμβεί, λύνονται όλα. Αυτό το παιδί ήταν καταπληκτικό, κάναμε παρέα» πρόσθεσε φανερά σοκαρισμένος ο πρώην συμπαίκτης του 50χρονου.

Δες περισσότερα στο βίντεο του Alpha:

 

Η 47χρονη που ομολόγησε πως έσπρωξε την καρέκλα και απαγχονίστηκε ο 50χρονος, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Αυτό που υποστήριξε είναι ότι ο 50χρονος της χρωστούσε χρήματα και πως για αυτόν τον λόγο βρέθηκε στο διαμέρισμά του. Σε κάποια στιγμή, οι δυο τους τσακώθηκαν και τότε η ίδια του επιτέθηκε και επιχείρησε να τον πνίξει με ένα κορδόνι.

Read More

And More