Ειρήνη Λεμπέση: Το 19χρονο μοντέλο που σάρωσε στις οντισιόν του GNTM

Το GNTM φέτος επέστρεψε και ο πήχης για τα επόμενα top models φαίνεται να έχει ανέβει ψηλά. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως βρισκόμαστε στον τέταρτο κύκλο του ριάλιτι με υποψήφια μοντέλα να παρουσιάζονται… διαβασμένα, μιας και τα boys and gril που έχουν περάσει από το GNTM είναι αρκετά.

Το επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20 Σεπτεμβρίου η Ειρήνη Λεμπέση έκανε την πρώτη της εμφάνιση μπροστά τους κριτές, διεκδικώντας μια θέση στο σπίτι του GNTM.

Οι κριτές του GNTM 4 έχουν παραδεχτεί πως στον φετινό κύκλο του ριάλιτι ο πήχης έχει ανέβει ψηλά. Η εμφάνιση της Ειρήνης Λεμπέση επιβεβαίωσε το παραπάνω, με τους κριτές και τον Γιώργο Καράβα να ενθουσιάζονται από την πρώτη τους γνωριμία

“Ονομάζομαι Ειρήνη Λεμπέση είμαι 19 ετών και είμαι από την Αθήνα. Τη δήλωση για το GNTM 4 την έκανε ο φίλος μου, αλλά από τη στιγμή που το ήθελα, είναι τέλεια η ευκαιρία”, είπε αρχικά, ενώ ακολούθησε η γνωριμία με τον Γιώργο Καράβα.

Ο coach του GNTM αντιλήφθηκε από την πρώτη στιγμή ότι μπροστά του έχει ένα… δυνατό μοντέλο το οποίο προβλέπεται να έχει μια πετυχημένη πορεία στις πασαρέλες, εάν φυσικά συνεχίσει να ασχολείται ενεργά. Το ταξίδι στο modeling φαίνεται να ξεκινά για την Ειρήνη Λεμπέση η οποία ενθουσίασε και τους κριτές.

“Δυο χρόνια που είμαι εδώ δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πλάσμα! Θεωρώ ότι είναι η επόμενη Ροζάννα Γεωργίου! Έχω πάθει πλάκα, είναι εξαιρετική”, είπε ο Γιώργος Καράβας ο οποίος διέκοψε την οντισιόν θέλοντας να εκφράσει τον ενθουσιασμό του στους τέσσερις κριτές.

Η Ειρήνη Λεμπέση διαθέτει ένα εντυπωσιακό instagram accont στο instagram, ενώ πλέον θεωρείται φαβορί για τα πρόσωπα που θα δούμε στο σπίτι του ριάλιτι στα επόμενα επεισόδια. Η τελευταία της ανάρτηση πάντως έγινε στις αρχές του καλοκαιριού, τότε ακριβώς που ξεκίνησαν και οι οντισιόν για το GNTM 4.

Read More

And More