Ειρήνη Μπαλτά: Η μάχη της μητέρας της με τον καρκίνο του μαστού – «Μου είπαν οι γιατροί να είμαι σε εγρήγορση»

Η Ειρήνη Μπαλτά άνοιξε το σπίτι της στο Μετς και μίλησε για όλα στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα και το Love it. Τι κάνει και πώς είναι σήμερα;

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά Ψίθυροι Καρδιάς, έχει αφήσει πίσω της την υποκριτική και εργάζεται ως life coach, αλλά και ως ραδιοφωνική παραγωγός. Η Ειρήνη Μπαλτά αναφέρθηκε στην απόφαση της να γίνει vegetarian και τη μάχη της μητέρας της με τον καρκίνο του μαστού.

«Τα τελευταία χρόνια έχω κάνει στροφή στα επαγγελματικά μου, αφήνοντας πίσω την υποκριτική. Έκανα σπουδές στο life coaching και πλέον έχω γίνει σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης. Παράλληλα, είμαι και ραδιοφωνική παραγωγός, το θέλησα και το κυνήγησα πάρα πολύ αυτό…» ανέφερε αρχικά η Ειρήνη Μπαλτά;

«Τα τελευταία 3,5 χρόνια είμαι vegetarian, δεν τρώω καθόλου κρέας. Κάποια στιγμή άρχισα να ανακαλύπτω πως με ενοχλεί η εκμετάλλευση που γίνεται στα ζώα. Ταυτόχρονα βοηθάμε και το περιβάλλον έτσι. Αυτό που με δυσκόλεψε περισσότερο είναι όταν αποφάσισα να βγάλω τα γαλακτοκομικά προϊόντα από τη διατροφή μου. Έχω κόψει εντελώς τα γλυκά, δεν τα στερούμαι όμως γιατί φροντίζω στο σπίτι να φτιάχνω τα δικά μου» συνέχισε η Ειρήνη Μπαλτά.

Η ίδια αποκάλυψε ότι η μητέρα της έδωσε μάχη με τον καρκίνο του μαστού. «Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος, ανησύχησα πολύ. Φοβήθηκα, στην αρχή μπαίνει ο οργανισμός σε μία κατάσταση που ξέρει ότι έχει ένα θέμα πολύ πρακτικό. Υπάρχουν πρακτικά ζητήματα, όπως οι χημειοθεραπείες και η εγχείρηση. Στην αρχή ήμουν εστιασμένη στο να τη βοηθήσω συναισθηματικά. Το πρώτο που μου είπαν οι γιατροί ήταν πως αφού νοσεί η μητέρα μου, από εδώ και στο εξής πρέπει να είμαι σε εγρήγορση γι’ αυτά τα θέματα. Τέλος καλό, όλα καλά».

Δες το βίντεο:

Read More

And More