Ειρήνη Ψυχράμη: Η ζωή της σήμερα 19 χρόνια μετά τις hi-5

Η Ειρήνη Ψυχράμη με την Αντιγόνη Ψυχράμη και τον αδελφό του Απόστολο βρέθηκαν καλεσμένοι στο Στούντιο 4 μιλώντας για τις σχέσεις τους, τις συνεργασίες και τη ζωή τους σήμερα.

Η Ειρήνη Ψυχράμη η οποία το 2004 γνώρισε μεγάλη επιτυχία ως μέλος των hi-5 αλλά και την ενασχόλησή της σήμερα με το θέατρο.

«Ασχολούμαι με το παιδικό θέατρο σε μια παραγωγή του Χρήστου Τριπόδη στο “Λάχανα και Χάχανα  – O καλός μου εαυτός”, του Τάσου Ιωαννίδη και συνεχίζουμε με την περιοδεία. Ήμουν 19-20 χρονών στις hi -5. Το τραγούδι “ξέρω τι ζητάω” το λέμε και σήμερα στα live μας», ανέφερε η Ειρήνη Ψυχράμη.

Και πρόσθεσε για τις σχέσεις με τον αδελφό της, Αποστόλη: «Ήμασταν πάντα πολύ δεμένοι γιατί κάναμε πολλά πράγματα μαζί. Χορωδία μαζί, στους προσκόπους μαζί, εκδρομές μαζί! Και γενικά όλα μαζί. Ο πιο μεγάλος είναι ο Αποστόλης, έχει 15 χρόνια διαφορά με τον μικρότερο αδελφό μας».

Δες τα παρακάτω βίντεο:

Στην προσωπική της ζωή, η Ειρήνη Ψυχράμη είναι παντρεμένη από τον περασμένο Σεπτέμβριο με τον  Λάμπρο Κτέναβο με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί ένα αγοράκι:

Read More

And More