Εκλογές 2023: Με selfies, ουζάκια και χαμόγελα οι πολιτικοί αρχηγοί μια μέρα πριν τη μεγάλη «μάχη»

Λίγες ώρες πριν οι Έλληνες πολίτες βρεθούν στις κάλπες για τις εκλογές 2023, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξαν να περάσουν ένα χαλαρό μεσημέρι με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε για χαλαρό καφέ στην Ερμού με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους. Κατά την άφιξη του σε έναν από τους πιο γνωστούς και πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φωτογραφήθηκε με πολίτες και πολλούς τουρίστες, οι οποίοι αναγνώρισαν τον Έλληνα πρωθυπουργό και έσπευσαν για μία selfie.

Ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε  εστιατόριο στο Μικρολίμανο, για να παραθέσει γεύμα στους πολιτικούς συντάκτες στις 13.00. Πρώτη στο εστιατόριο έφτασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, η οποία υποδέχθηκε στον Αλέξη Τσίπρα.

Σε χαλαρή διάθεση ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε ότι βρίσκεται στην έδρα του Ολυμπιακού που αγωνίζεται αύριο στο final four και πρόσθεσε με νόημα ότι θα πρέπει να αναμένουμε δηλώσεις μετά τις 11 μ.μ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε χαλαρό κλίμα, μετά την προεκλογική του ομιλία στο Ηράκλειο Αττικής, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, είχε τη δυνατότητα να συζητήσει χαλαρά με τους παρευρισκόμενους, να γευτεί κρητικούς μεζέδες και τσικουδιά, έχοντας στο πλευρό του τη μητέρα του.

Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μοιράστηκε στιγμές χαλάρωσης με υποψήφιους βουλευτές του κόμματος και πολιτικούς συντάκτες σε μεζεδοπωλείο στην Καλογρέζα.

Σε μεζεδοπωλείο στην Καλογρέζα, περιοχή του Βόρειου Τομέα Αθηνών όπου είναι και υποψήφιος, ο Δημήτρης Κουτσούμπας προκάλεσε στελέχη, φίλους, συνεργάτες, στελέχη, φίλους, συνεργάτες, για τσίπουρα και μεζέδες. Παρών και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης.

Read More

And More