Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με το θέμα περί τσακωμού Βανδή και Μπισμπίκη: «Είναι δυνατόν να το λες αυτό τώρα;»

Ένα δημοσίευμα που έκανε λόγο για τον πρώτο τσακωμό ανάμεσα σε Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη πυροδότησε την πολύ έντονη αντίδραση της Φαίης Σκορδά στον «αέρα» του Πρωινού.

«Χωρίζει η Βανδή με τον Μπισμπίκη; Ακόμα δεν τα έφτιαξαν και χωρίζουν; Βόμβα;» είπε ο Γιώργος Λιάγκας προλογίζοντας το θέμα.

«Σύμφωνα με πληροφορίες μιλάμε για τον πρώτο τους καβγά» είπε ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας. «Ποιες είναι οι πληροφορίες; Όχι όχι τώρα… Ποιος το λέει; Έδωσαν συνέντευξη;» ήταν τα λόγια της Φαίης Σκορδά που αντέδρασε με το θέμα της εκπομπής της.

«Θα δίναμε συνέντευξη ότι έχουμε τσακωθεί ρε Φαίη;» απάντησε χαμογελώντας ο Γιώργος Λιάγκας. «Τους είδαν περαστικοί στο κέντρο της Αθήνας, εκεί που πήγαν να πιουν τον καφέ τους. Το ρεπορτάζ μεταδίδω» απάντησε ο δημοσιογράφος.

«Μπορείς να μου πεις από ποιο περιοδικό, ποια εφημερίδα ή ποιο site το ξεκίνησε όλο αυτό; Εσύ έχεις πληροφορίες γι’ αυτό;» συνέχισε η Φαίη Σκορδά. «Εγώ δεν έχω ρεπορτάζ, έχω πληροφορίες. Πληροφορίες ότι δημιουργήθηκε μία ένταση» ανταπάντησε ο Γρηγόρης Μπάκας.

«Έτσι όπως το πας θα τον ραπίσεις στο τέλος» παρενέβη ο Γιώργος Λιάγκας και έδωσε την… πάσα στον Γρηγόρη Μπάκα να συνεχίσει το ρεπορτάζ του. Αφού μετέφερε τις πληροφορίες, επικαλούμενος το δημοσίευμα του περιοδικού ciao, ο παρουσιαστής του Πρωινού ξαναπήρε τον λόγο. «Πολύ έξυπνα η Βανδή, θέλει να τονίσει τη βασική της ιδιότητα, ως μαμά, και έκανε μία παπαρατσική φωτογράφιση… Στημένες είναι όλες αυτές».

Τότε, ήρθε η δεύτερη «έκρηξη» από τη Φαίη Σκορδά. «Δεν είναι στημένες! Κάτσε ρε παιδί μου, είναι δυνατόν να το  λες αυτό τώρα; Σε πληροφορώ ότι εγώ πολλές φορές έχω υπάρξει χωρίς να είναι στημένο» ήταν τα λόγια της, με τον Γιώργο Λιάγκα να μην αντιδρά…

«Αν θες να το πάμε σωστά, να δούμε προηγούμενα εξώφυλλα περιοδικών τα προηγούμενα χρόνια, που δεν υπήρχε Μπισμπίκης, πόσες φορές ήταν η Βανδή με την κόρη της; Άρα; Δεν χρειάζεται να τονιστεί η βασική της ιδιότητα. Όλα τα χρόνια αυτό βλέπουμε» πρόσθεσε εκνευρισμένη η Φαίη Σκορδά.

«Θα είμαι και αύριο εδώ;» αναρωτήθηκε με χιόυμορ ο Γρηγόρης Μπάκας. «Θα φύγουμε μαζί Γρηγόρη μου. Θα μας πάρουν κάπου…  Δεν ξοφλήσαμε κιόλας» αντέδρασε ο Γιώργος Λιάγκας

Read More

And More