Έξαλλοι ο Γιώργος Τσαλίκης και η Σοφία Μουτίδου με τηλεθεατή του “The Booth” [video]

Το μεσημέρι της Τετάρτης στη θέση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στο “The Booth” είδαμε να κάθεται ο Γιώργος Τσαλίκης και μαζί με τη Σοφία Μουτίδου, τη Σοφία Κουρτίδου και την Κρυσταλλία να δίνουν λύσεις στα προβλήματα των τηλεθεατών της εκπομπής.

Σ’ ένα από τα τηλεφωνήματα ακούσαμε τον 25χρονο Πυγμαλίωνα να περιγράφει το πρόβλημα που έχει με την 22χρονη σύντροφό του, μιας και, όπως ανέφερε, τον εκμεταλλεύεται και τον θέλει μόνο για τα Σαββατοκύριακα λόγω της όμορφης εξωτερικής του εμφάνισης.

Μιλώντας άκομψα για το εν λόγω κορίτσι, ο 25χρονος αστυνομικός δεν δίστασε να δηλώσει ότι χρησιμοποιεί και τη μέθοδο της “αναγκαίας βίας” κάνοντας έξαλλη, αρχικά, τη Σοφία Μουτίδου, η οποία άλλαξε ύφος, ανέβασε το τόνο της φωνής της και πρότεινε στον 25χρονο να ζητήσει ψυχολογική βοήθεια.

Η γνωστή ηθοποιός έκλεισε απότομα τη γραμμή μετά την αδιανόητη αποκάλυψη του Πυγμαλίωνα, ότι χτυπάει τη σύντροφό του και ξέσπασε. Το ίδιο έκανε και ο Γιώργος Τσαλίκης ενώ δεν δίστασε να αποκαλέσει τον συγκεκριμένο τηλεθεατή καραγκιόζη.

Δες το βίντεο:

Σύσσωμο το πλατό έμεινε με ανοιχτό το στόμα.

Read More

And More