Έξαλλος ο Τρύφωνας Σαμαράς: “Ο κύριος Γαβαλάς δεν κοιτάει τα χάλια του;” [video]

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ο Τρύφωνας Σαμαράς εμφανίστηκε στο J2US φορώντας φουστανέλα, έχοντας κάνει τα μαλλιά του ράστα και με μια γκλίτσα γκλίτσα στα χέρια, τραγουδώντας μαζί με την Χαρά Βέρρα το τραγούδι «Το μαντήλι».

Η αμφιλεγόμενη αυτή εμφάνισή του προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Δέσποινας Βανδή, αλλά και των υπόλοιπων κριτών, οι οποίοι δεν δίστασαν να εκφράσουν ανοιχτά τη διαφωνία τους για την στιλιστική επιλογή του, με τα αρνητικά σχόλια να δίνουν και να παίρνουν στον αέρα.

Το ίδιος έκανε, ωστόσο, και ο Λάκης Γαβαλάς μιλώντας στην εκπομπή “Ευτυχείτε!” , με τη διαφορά ότι εκείνος στάθηκε περισσότερο στο hairlook του Τρύφωνα Σαμαρά, επισημαίνοντας πώς ο hair stylist Στέφανος Βασιλάκης αντέγραψε ένα παλιό concept που είχε δημιουργήσει ξανά σε παλαιότερη επίδειξη μόδας του σχεδιαστή.

«Αυτά τα μαλλιά τα έχει κάνει η Αντελίνα Τζολί. Οπότε ο κύριος Λάκης από κάπου κάνει τις αντιγραφές του. Μήπως ο κύριος Γαβαλάς τσαντίστηκε που δεν πρόλαβε να τα κάνει αυτός; Τον έχουμε δει με τόσα μαλλιά, ήμαρτον ας μας δείξει το αληθινό του μαλλί. Δεν κοιτάει τα χάλια του; Αυτό έχω να πω τίποτε άλλο», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο:

Read More

And More