«Εξερράγη» ο Γιώργος Λιάγκας στον Αλέξη Κούγια: «Απορώ πώς ταυτίζεστε με τον Λάκη Λαζόπουλο που είχατε πρόβλημα»

Παρέμβαση στο Πρωινό, την ώρα της συζήτησης μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Ουρανίας Δημακοπούλου έκανε ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας.

Λίγα  λεπτά μετά την έναρξη της κουβέντας τους, οι τόνοι ανέβηκαν, με τον Αλέξη Κούγια να απευθύνεται στον παρουσιαστή και να λέει: «Μεταξύ αυτών που προκαταδίκασαν την κυρία κατηγορουμένη είστε κι εσείς κι υπάρχουν και οι άλλοι άνθρωποι που θέλουν να αποδοθεί δικαιοσύνη».

«Φέρτε μου μία απόδειξη κ. Κούγια ότι εγώ έχω καταδικάσει την κα κατηγορουμένη. Τι είναι αυτά που λέτε; Το αρνούμαι αυτό. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος, υπάρχει η δημοσιογραφία. Έχουμε παρουσιάσει όλες τις απόψεις κι εσείς που υπερασπίζεστε την κατηγορουμένη έχετε βγει εδώ. Τώρα η κα Δημακοπούλου είναι υπέρ των δικών σας θέσεων. Δεν καταλαβαίνω που έχουμε καταδικάσει. Φέρτε μου μία φορά που έχουμε πάρει μία καταδικαστική απόφαση ή μία καταδικαστική άποψη.

Είμαι ο πρώτος που από την πρώτη ημέρα -τώρα θα φωνάξω- λέει ότι ελπίζω και εύχομαι καμία μάνα να μην αποδειχθεί ότι έχει σκοτώσει τα παιδιά της. Καθημερινά το λέω, πριν αναλάβετε εσείς. Μην λέτε ότι καταδικάζουμε ανθρώπους, είναι αστείο. Βγήκε και ο Λαζόπουλο και απορώ πώς ταυτίζεστε με τον Λάκη Λαζόπουλο που είχατε πρόβλημα» ανταπάντησε εμφανώς εκνευρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

«Μη φωνάζεις! Να ξέρεις ότι ένας άνθρωπος που έχει δίκιο δεν φωνάζει ποτέ» επεσήμανε ο Αλέξης Κούγιας και προχώρησε την κουβέντα…

Read More

And More