Έξω φρενών η Μαρία Σολωμού με την αεροπορική: «Τσακώθηκα στο αεροδρόμιο – Δεν είμαι τρελή»

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Μαρία Σολωμού, λίγο μετά τις δηλώσεις της για τη δική της εμπειρία με γνωστή αεροπορική εταιρία, μετά το ξέσπασμα της Ζέτας Μακρυπούλια.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Μαρία Σολωμού, όλα ξεκίνησαν όταν έφτασε στο αεροδρόμιο χωρίς να έχει ενημερωθεί ότι θα έπρεπε να έχει μαζί της και το βιβλιάριο του σκύλου της.

«Δεν μπορείς να μην έχεις ακούσει όλο το στόρι αν θες να το κάνεις θέμα σε μια εκπομπή.  Βάλε μέσα όλο το στόρι που αναφέρω ότι εγώ φταίω γιατί πρέπει στις πτήσεις εσωτερικού να έχεις και το βιβλιάριο του σκύλου. Όταν έκλεισα το εισιτήριο δήλωσα και τον σκύλο. Δεν πήγα εκεί να τους κάνω έκπληξη με ένα ζωάκι. Έκλεισα και πλήρωσα για τον σκύλο. Δεν έπρεπε να μου βγάλει ως υποσημείωση να έχω την ταυτότητα και την ταυτότητα του σκύλου;» είπε η Μαρία Σολωμού.

Και της απάντησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος: «Είναι λογικό. Ούτε με πλοίο δεν μπορείς να ταξιδέψεις χωρίς το βιβλιάριο του σκύλου».

Και συνέχισε η Μαρία Σολωμού: «Δεν πάω Αμερική! Τι λες; Εγώ δεν έχω δείξει ποτέ το βιβλιάριο του σκύλου. Πουθενά δεν μου το έχουν ζητήσει και δεν ξέρω επειδή είμαι αναγνωρίσιμη. Σε κανένα φίλο μου ποτέ δεν ζήτησαν. Αν μου το είχαν ζητήσει θα το είχα, δεν είμαι τρελή. Είμαι πολύ τυπική σε αυτά τα πράγματα. Σε άλλη εταιρία δεν μου έχουν ζητήσει ούτε ταυτότητα, εγώ πετάω δύο χρόνια, κάθε εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και δεν μου ζήτησαν ποτέ ταυτότητα. Με χαιρετάνε στον έλεγχο».

Ενώ κατέληξε: Τώρα πέταξα με άλλη εταιρία, κακώς δεν είχα το βιβλιάριο του σκύλου μαζί, αλλά δεν είχε και μια υποσημείωση. Φάουλ δικό μου. Ο τρόπος όπως που αντιμετωπίζεις μια κρίση είναι πολύ σοβαρός. Το ότι δεν βγαίνει κάποιος υπεύθυνος να μου μιλήσει και περιμένω ένα τέταρτο και έρχονται με ύφος.. όχι, όχι. Τσακώθηκα στο αεροδρόμιο», είπε στο Στούντιο 4 η Μαρία Σολωμού. 

Read More

And More