‘Εκτορας Μποτρίνι: Στα τηλεοπτικά πλατό με… πατερίτσες;

Μεγάλο τηλεοπτικό comeback ετοιμάζει ο Έκτορας Μποτρίνι! Ο γνωστός chef ετοιμάζεται να πάρει και πάλι το… αυστηρό του και να έρθει να βάλει στις κουζίνες μας λατρεμένη, μία τάξη!

Με άλλα λόγια ο ‘Εκτορας Μποτρίνι που όλοι λατρέψαμε την εποχή του “Εφιάλτη στη κουζίνα”, είναι και πάλι εδώ, μιας και έχει αναλάβει να παρουσιάζει στον ΑΝΤ1, το ολοκαίνουργιο ριάλιτι μαγειρικής, “Hell’s Kitchen”, το οποίο από τον επόμενο έρχεται στους δέκτες μας.

Ο χώρος όπου θα στηθεί η… «κουζίνα της κολάσεως» έχει βρεθεί και είναι στο κτίριο 56 στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Μείζονος Πολιτισμού «Ελληνικός κόσμος». Πρόκειται για ενιαίο χώρο συνολικής έκτασης σχεδόν 1.000 τετραγωνικών μέτρων με βιομηχανική αισθητική, που θα διαμορφωθεί σε τηλεοπτικό πλατό για τις ανάγκες των γυρισμάτων του «Hell’s Kitchen». Οι υποψήφιοι σεφ είναι ,ήδη, σε ετοιμότητα, καθώς το σχετικό τρέιλερ που προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή παίζει εδώ κι αρκετό καιρό στον αέρα ΑΝΤ1.

Τα πρώτα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 10 Φεβρουαρίου και υπάρχει η πιθανότητα ο ‘Εκτορας να εμφανιστεί με πατερίτσες, μιας και ο “μάγος της κουζίνας και της γεύσης”, υποβλήθηκε προ ημερών σε επέμβαση στο γόνατο και μπορεί ακόμα να μην είσαι σε θέση να περπατήσει κανονικά.

Read More

And More