Έκτορας Μποτρίνι: Ζει σήμερα την πραγματική κόλαση με τα ποσοστά τηλεθέασης του “Hell’s Kitchen”!

Αλήθεια, αλλά σήμερα ο Έκτορας Μποτρίνι ζει πραγματικά αυτό που λέμε… “κόλαση”! Σήμερα δεν… βράζει στο ζουμί του ο γνωστός chef για να κάνει σόου στην κουζίνα του “Hell’s Kitchen”! Βράζει στα καζάνια της… κολάσεως της Nielsen, μετά τις χθεσινές άκρως απογοητευτικές επιδόσεις του γνωστού μαγειρικού ριάλιτι του ΑΝΤ1!

Τελικά όσο περνά ο καιρός, τόσο αποδεικνύεται περίτρανα, πως ήταν μεγάλο λάθος η συγκεκριμένη παραγωγή να βγει αυτή την συγκεκριμένη χρονική περίοδο στον αέρα του καναλιού του Αμαρουσίου. Τόσο λάθος, την ώρα που υπάρχει στον αέρα ένα “MasterChef” στο Star, το οποίο σαρώνει, αποθεώνοντας κι αυτό την ίντριγκα και το χαρντ-κορ ριάλιτι.

Γιατί σε ότι αφορά στο στήσιμο της παραγωγής του “Hell’ s Kitchen”, πρόκειται για μία παραγωγή άριστα στημένη, για μία παραγωγή η οποία θα μπορούσε να κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας την σωστή στιγμή και με… ψυχραιμία και πραγματικά να καταφέρει να κερδίσει τον χώρο που της αξίζει στους πίνακες τηλεθέασης, μιας και ως γνήσιο ριάλιτι, σαφέστατα και θα μπορούσε να σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης.

Και για να καταλάβεις για το τι ακριβώς σημαίνει “κόλαση” στους πίνακες τηλεθέασης, το “Hell’s Kitchen” σημείωσε χθες κατά μέσω όρο ποσοστό τηλεθέασης 5,7% και στα νεανικά κοινά μόλις 7,4%!

Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, μάλλον δεν έχει!

 

Read More

And More