Εκτός My Style Rocks ο Λάκης Γαβαλάς; Το πρόσωπο που παίρνει τη θέση του

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής! Κυριολεκτικά της τελευταίας αφού σε λίγες ημέρες ξεκινούν τα γυρίσματα. Όπως φαίνεται λοιπόν ένα από τα μέλη της κριτικής επιτροπής του My Style Rocks δεν θα είναι εκεί, ενώ στη θέση του θα βρεθεί κάποιος με… προϋπηρεσία και μάλιστα ενώ περιμέναμε να τον δούμε αλλού.

Είναι οριστικό πως και στον καινούργιο κύκλο του reality μόδας παρουσιάστρια θα είναι η Κατερίνα Στικούδη για να υποδεχτεί τις διαγωνιζόμενες αλλά και την κριτική επιτροπή, που όπως όλα έδειχναν θα αποτελείτο πάλι από τους Στέλιο Κουδουνάρη, Έλενα Χριστοπούλου και Λάκη Γαβαλά. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο Newsit.gr, ο ΣΚΑΪ και η εταιρεία παραγωγής ήθελαν να βάλουν και μία… μόνιμη, τέταρτη καρέκλα για να βρεθεί σε αυτή ο… παλαίμαχος του «My Style Rocks», ο Χάρης Χριστόπουλος, που ήταν στην επιτροπή του πρώτου κύκλου.

Τελικά όμως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου οι μόνιμοι κριτές θα είναι τρεις, αφού δεν θα μετέχει σε αυτήν ο Λάκης Γαβαλάς. Αν και οι τρεις πλευρές, δηλαδή οι ΣΚΑΪ-εταιρεία παραγωγής και Γαβαλάς, ήθελαν τη συνεργασία ο Λάκης δεν θα μπορεί να είναι λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεών του, στο θέατρο. Ενώ λοιπόν το έψαξαν από δω… το έψαξαν από κει… τελικά είδαν ότι δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του στα γυρίσματα και αποφάσισαν κοινή συναινέσει να ολοκληρώσουν… προς το παρόν… τη συνεργασία.

Έτσι λοιπόν οι καρέκλες, οι μόνιμες δηλαδή στα καθημερινά επεισόδια, θα είναι τρεις με τους Στέλιο Κουδουνάρη, Έλενα Χριστοπούλου αλλά και τον Χάρη Χριστόπουλο να κρίνουν τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων. Ενώ λοιπόν γραφόταν ότι ο γνωστός φωτογράφος θα είναι ξανά στο «Happy Day» αυτός αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή του ALPHA για να επιστρέψει στα… γνωστά του λημέρια.

Πηγή: Newsit

Read More

And More