Με ένα ατύχημα ξεκίνησε η εβδομάδα για τον Κρατερό Κατσούλη.
Το ατύχημα του ηθοποιού – παρουσιαστή τον κράτησε σήμερα 19 Οκτωβρίου μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην εκπομπή «Νωρίς-νωρίς» με την Μαρία Ηλιάκη να αναφέρει ότι η φετινή σεζόν δεν έχει ξεκινήσει και πολύ καλά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Καλημέρα! Τι κάνετε; Πώς είστε; Καλή βδομάδα. 19 του Οκτώβρη σήμερα. Να ανοίξει το πλάνο. Θανάση μοναξιά, ε; Λοιπόν, εγώ σας τα είπα. Δεν έχει ξεκινήσει καλά η χρονιά. Ο Κρατερός μας είχε ένα μικρό ατυχηματάκι το οποίο πρέπει να φροντίσει για να μπορέσει να είναι αύριο μαζί μας. Να του ευχηθούμε περαστικά και αφού όπως σας είπα είναι σήμερα Δευτέρα 19 του μήνα, έχουμε μετρήσει εδώ με τα παιδιά τις μέρες.
Πόσες μέρες Μαράκι για τα Χριστούγεννα; 68 μέρες παιδιά για τα Χριστούγεννα. Και το λέω αυτό γιατί δεν ξέρω αν παρατηρήσατε, αλλά κάπου αρχίζουν δειλά δειλά και εμφανίζονται τα πρώτα στολίδια στους δρόμους», είπε η Μαρία Ηλιάκη στην έναρξη της εκπομπής.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ