«‘Ελα στη θέση μου»: Απο… μεγαλομαφιόζους και τεστ της αλήθειας, μέχρι μονομαχίες! Τελικά έχει απ ΄όλα αυτή η σειρά…

«‘Ελα στη θέση μου»: Απο… μεγαλομαφιόζους και τεστ της αλήθειας, μέχρι μονομαχίες! Τελικά έχει απ ΄όλα αυτή η σειρά… | tlife.gr

Αν νόμιζες πως…. «τα έχουμε δει όλα» (με την καλή έννοια) στο «‘Ελα στη θέση μου», κάνεις μεγάλο λάθος. Τι κι αν η καθημερινή σειρά του Alpha μετράει πλέον αρκετά «χιλιόμετρα» στον αέρα του Alpha; Οι ανατροπές και οι εξελίξεις δεν σταματούν! Κι όχι μόνο δεν σταματούν, αλλά όσο προχωρά και ο φετινός κύκλος επεισοδίων, όλο και γιγαντώνονται.

Αποτέλεσμα; Οι φανατικοί του συγκεκριμένου τηλεοπτικού στυλ, ύφους και είδους, εξακολουθούν να παρακολουθούν το «Έλα στη θέση μου» με μανία, γεγονός το οποίο φυσικά έχει κάνει και την συγκεκρινμένη σειρά του Alpha, να σαρώνει τους πάντες και τα πάντα στους πίνακες τηλεθέασης.

Ο Αχιλλέας και η Ρενάτα ζητάνε τη βοήθεια του Λεωνίδα προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο Αντρέας κρατάει στο σπίτι τη Βασιλίνα με το ζόρι, ενώ ο Βλάσης συναντά τη Φαίη στην προσπάθειά του να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Η Αιμιλία ανοίγει επικοινωνία με τη μητέρα ενός μεγαλομαφιόζου στην Βενεζουέλα και η Σύλβια βάζει μπροστά το σχέδιο «ορός της αλήθειας» για να μάθει αν η Βάνα τρέφει αισθήματα για τον Φώτη, με απρόβλεπτες όμως συνέπειες.

Θα καταφέρει να δικαιολογήσει ο Βλάσης τα ψέματα που έχει πει στη Μίκα; Σε ποια χέρια θα καταλήξει το δαχτυλίδι του Αντρέα; Και τέλος, πώς θα αντιδράσει ο Λεωνίδας όταν μάθει την πραγματική ταυτότητα της Φλωρέτας;

Ο Αχιλλέας τα έχει βρει σκούρα με τη Βασιλίνα και δεν ξέρει πώς να την πλησιάσει, ενώ ο Αντρέας τρίβει τα χέρια του καθώς έχει καταφέρει να προηγείται στον αγώνα για την προεδρία. Η έλξη ανάμεσα στην Φλωρέτα και τον Λεωνίδα αρχίζει να φουντώνει επικίνδυνα, το ίδιο και η έλξη του Θοδωρή με το έμφραγμα, καθώς Ισμήνη και Μίμης του ανακοινώνουν τα σχέδια τους να αναλάβουν το μαγαζί του.

Ο Ζούβας προσπαθεί να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζαχαρία και του Φώτη, ενώ η Βάνα βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνει μέτοχος στη Sofo. Το ψέμα του Βλάση αποκαλύπτεται και η Μίκα μαθαίνει πως η πραγματική μητέρα της μπέμπας είναι ζωντανή. Μια αναπάντεχη συνάντηση περιμένει τη Φαίη.

Ο Βλάσης βρίσκεται σε διαρκή κόντρα με τη Μίκα μετά την αποκάλυψη της πραγματικότητας. Η Μίκα που έχει περάσει στη σκοτεινή πλευρά του θυμού, τον βάζει σε μεγάλο δίλλημα. Η Φαίη έχει την πρώτη επαφή της με τον Αντρέα κατόπιν της επεισοδιακής βραδιάς στο σπίτι του Δαμιανού.

Τον αμαρτωλό Θοδωρή επισκέπτεται μια ανεπιθύμητη εκκρεμότητα του παρελθόντος. Ο Λεωνίδας προσπαθεί να μιλήσει με τη Φλωρέτα και άθελά του τη βάζει σε μεγάλους μπελάδες.

Ο Βλάσης υπογράφει τα χαρτιά που αποκλείουν τη Φαίη από την κηδεμονία της μικρής. Η Φαίη επισκέπτεται μαζί με το Δαμιανό την Sofo και συναντιέται με την Αιμιλία. Η Βασιλίνα βρίσκει τρόπο να στριμώξει τν Φλωρετα για να την αφήσει να φύγει και ανακαλύπτει πως υπάρχει κάτι ανάμεσα σε αυτή και τον Λεωνίδα.

Η Σύλβια είναι σίγουρη πως υπάρχει τρόπος να αποδείξουν πως υπάρχει ειδύλλιο ανάμεσα στη Βάνα και τον Φώτη και θα χρειαστεί τη βοήθεια του Ζούβα για να το αποδείξει. Ο Θοδωρής αποφασίζει να δώσει μια ύστατη παράσταση και να αναιρέσει το κόψιμο του επιδόματος τυφλότητας. Ο Αχιλλέας ζητά από τον Λεωνίδα να πείσει την Φλωρέτα να συνεργαστεί μαζί τους, αλλά εκείνος αρνείται να την εκμεταλλευτεί.

Ο Αχιλλέας παίρνει την Βασιλίνα μέσα από τα χέρια του Αντρέα και ψάχνει να μάθει με τι την εκβιάζουν. Ο Λεωνίδας είναι αποφασισμένος να σώσει την Φλωρέτα από την παράνοια του Αντρέα, ενώ η Μίκα φοβάται ότι η Φαίη διεκδικεί τον Βλάση και θέλει διακαώς να συναντήσει τη μεγάλη της αντίπαλο για να μονομαχήσουν.

Εν τω μεταξύ, η Αιμιλία συναντά τη Φαίη και μαθαίνει για τη συμμαχία της με τον Αντρέα, ο οποίος κρατά άλλον έναν άσο στο μανίκι του και δίνει τελεσίγραφο στην ανιψιά του… Μήπως ήρθε η ώρα η Βασιλίνα να φύγει μακριά;

READ more