“Έλα στη θέση μου”: Λατρεμένος ηθοποιός έρχεται στο νέο κύκλο της σειράς…

“‘Ελα στη θέση μου”… Η καθημερινή σειρά του Alpha που έχει καταφέρει εδώ και δύο χρόνια να εισβάλλει στην απογευματινή ζώνη και να σαρώσει τους πάντες και τα πάντα στο πέρασμά της, εννοείται πως συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στους δέκτες μας και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Ο τρίτος κύκλος επεισοδίων της σειράς είναι γεγονός και οι ιθύνοντες του Alpha έχουν φροντίσει να βγει στον αέρα και να είναι πραγματικά συναρπαστικός, γεμάτος ανατροπές κι εκπλήξεις.

Αναμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του νέου κύκλου, θα είναι η εμφάνιση ενός όχι απλά αγαπημένου ηθοποιού, αλλά ενός λατρεμένου ηθοποιού.

Ενός ηθοποιού που έχει γράψει την δική του ιστορία. Ενός ηθοποιού ο οποίος έχει να βρεθεί μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες τέσσερα χρόνια, μιας και η τελευταία του εμφάνιση ήταν στη “Μοντέρνα Οικογένεια” του Mega.

Ο λόγος τόση ώρα για τον Αντώνη Καφετζόπουλο, ο οποίος δέχτηκε την πρόταση-πρόσκληση του Alpha κι έσυ θα πρωταγωνιστήσει στο τρίτο κύκλο του “‘Ελα στη θέση μου”.

Ο γνωστός ηθοποιός θα ερμηνεύσει έναν χαρακτήρα που επιστρέφει από τον… άλλο κόσμο, καθώς θα υποδυθεί τον χαμένο πατέρα του Μιχάλη Μαρίνου και της Ανδρης Θεοδότου, τον οποίο επί χρόνια θεωρούσαν όλοι νεκρό!!!

Read More

And More