Έλενα Γαλύφα: «Το πρώτο μου δοκιμαστικό ήταν για να παρουσιάσω το Shopping Star, αλλά κατέληξαν στη Βίκυ Καγιά»

Η Έλενα Γαλύφα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη. Η γνωστή Influencer μόδας αναφέρθηκε τόσο στα κακεντρεχή σχόλια και τις αρνητικές κριτικές όσο και στην πιθανή συμμετοχή στο νέο κύκλο του My Style Rocks.

«Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει την κριτική του, είτε αρνητική είτε θετική και πολλές φορές η αρνητική κριτική μας φτιάχνει κιόλας. Δηλαδή βλέπουμε αν έχει βάση αυτό και καλυτερεύουμε κάποια κομμάτια του εαυτού μας. Με τη Ραμόνα Βλαντή έχουμε βγει και συνυπήρχαμε πολλές φορές οπότε, εάν κάτι την είχε ενοχλήσει, θα το εκτιμούσα πάρα πολύ. Την έχω υποστηρίξει και σε πάρα πολλές παρέες και σχόλια που τυγχάνει να είναι και εκείνη το επίκεντρο» ανέφερε αρχικά η Έλενα Γαλύφα.

«Για το My Style Rocks δεν έχω κάνει κάποιο ραντεβού. Η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει μια κουβέντα. Από το τι ακούγεται μέχρι να καταλήξουμε στα τελικά ονόματα θα διανύσουμε πολλά χιλιόμετρα. Νομίζω ότι τα ονόματα δεν έχουν κλειδώσει ακόμα. Δεν είναι αυτά που ακούγονται τα πρόσωπα. Μπορεί να είναι κάποιο από αυτά αλλά είναι πολύ νωρίς».

 

«Το πρώτο μου δοκιμαστικό ήταν για να παρουσιάσω το Shopping Star, αλλά κατέληξαν στην Βίκυ Καγιά», αποκάλυψε η fashion influencer.

Read More

And More