Έλενα Παπαρίζου: Η αποστομωτική απάντηση στα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της – “Γελάω”

Συνέντευξη στην Ιωάννα Μαλέσκου και το “Love it” παραχώρησαν η Έλενα Παπαρίζου και η Τάμτα. Οι ταλαντούχες τραγουδίστριες, που όλο το καλοκαίρι κάνουν περιοδεία στην Ελλάδα, απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις της παρουσιάστριας, μιλώντας για τη ζωή και την καριέρα τους. 

Μεταξύ των ερωτημάτων που δέχτηκε η Έλενα Παπαρίζου από την Ιωάννα Μαλέσκου ήταν και αυτό που αφορούσε στα σχόλια που είχαν ακουστεί πριν από μερικούς μήνες για τα κιλά της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, αφού γέλασε, είπε χαρακτηριστικά: “Εγώ γελάω, αλήθεια… Είναι για γέλια κάποια πράγματα, δεν γελάω ειρωνικά, όντως γελάω γιατί υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αυτή την άποψη. Δεν μπορώ να κάνω κάτι”.

Και στη συνέχεια, πρόσθεσε: “Δεν είναι το θέμα να είμαστε σαν κάποιον άλλον. Εγώ δεν μπορώ να είμαι η “Ιωάννα”, δεν μπορώ να είμαι η “Τάμτα”. Εγώ πρέπει να είμαι η Έλενα και όταν θα βλέπω ένα νέο παιδί και μου λέει “εγώ θα γίνω τραγουδίστρια όταν μεγαλώσω σαν και εσάς” του λέω “δεν θα γίνεις σαν εμένα, θα γίνεις καλύτερη”. Δεν πρέπει να θέλουμε να μοιάσουμε σε κάποιον άλλον, αφού είμαστε μοναδικοί. Είμαστε ο κάθε ένας ξεχωριστός”.

Δες το βίντεο στο 6:16:

Read More

And More