Στο T-live

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Σπάει» τη σιωπή της για τους 8 μήνες στη φυλακή – «Ήμουν στο ίδιο κελί με τη “Μαύρη Χήρα της Κοιλάδας”»

Αθώα κρίθηκε η Έλενα Πολυχρονοπούλου, πρώην παίκτρια του ριάλιτι Power of Love για την υπόθεση της κοκαΐνης. Η 29χρονη είχε συλληφθεί μαζί με τον τότε σύντροφό της με την κατηγορία της κατοχής 8 κιλών ναρκωτικών, ωστόσο τον περασμένο Μάϊο, αποφυλακίστηκε.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 18/1, η Έλενα Πολυχρονοπούλου βρέθηκε στο στούντιο του T-live και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για το πώς βίωσε τους οκτώ μήνες της φυλακής και τη νέα σελίδα στη ζωή της.

«Δεν συνειδητοποίησα ποτέ αυτό που συνέβη – Δέχτηκα άδικη κριτική»

«Δεν μέναμε μαζί με τον σύντροφό μου τότε, εγώ έμενα με τους γονείς μου. Δούλευα σε 2-3 δουλειές ταυτόχρονα, οπότε δεν τον έβλεπα και πολύ. Πρακτικά ήταν πολύ δύσκολο να ξέρω τι κάνει τις ώρες που εγώ ήμουν στην εργασία μου είτε στο πατρικό. Είναι λανθασμένο ότι συλληφθήκαμε μαζί. Εκείνος συνελήφθη με τη βαλίτσα στη Νέα Σμύρνη κι εγώ στο σπίτι στο Παγκράτι, στο οποίο θα μέναμε μετά τον γάμο.

Θα παντρευόμασταν 35 ημέρες μετά τη σύλληψη. Ήταν όλο από την αρχή τραγικό που συνέβη. Επίσης, λανθασμένη πληροφορία είναι ότι είμαι μοντέλο. Δεν έχω εργαστεί ποτέ ως μοντέλο» δήλωσε η Έλενα Πολυχρονοπούλου, η οποία βρίσκεται κοντά στο να πάρει το πτυχίο της Φιλοσοφίας.

«Μου φάνηκε αδιανόητο όλο αυτό που συνέβη. Δεν πίστευα ότι μπορεί να το ζω εγώ αυτό. Δεν το συνειδητοποίησα ποτέ, ακόμα και τώρα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι μπήκα στη φυλακή, είναι τρελό» πρόσθεσε η 29χρονη.

«Βίωσα ιδιαίτερο μπούλινγκ στη φυλακή – Με απείλησαν για να αλλάξω θάλαμο»

 

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου μίλησε και για τις συνθήκες στη φυλακή. «Υπήρχαν πάρα πολλά θέματα που έπρεπε να αντιμετωπίσω και βίωσα και ιδιαίτερο μπούλινγκ λόγω του ότι γνώριζαν ποια είμαι και υπήρχε μία ιδιαίτερη αναγνωρισιμότητα. Όλο αυτό στους ανθρώπους που είναι από τη φύση τους εγκληματικές φυσιογνωμίες, τους φέρνει ανάποδα αποτελέσματα. Εγώ είμαι από τη φύση μου ένας άνθρωπος της ισορροπίας. Υπήρξαν πράγματα που με έφεραν σε δύσκολη θέση. Μου επιτέθηκαν λεκτικά και δέχτηκα ψυχολογική βία» δήλωσε στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Μου ζήτησαν να αλλάξω θάλαμο γιατί θα περάσω δύσκολα. Έχω αλλάξει τρεις, κι ευτυχώς στον τρίτο βρήκα την υγειά μου. Εδώ υπάρχουν αυτά έξω, δεν θα υπάρχουν εκεί;» πρόσθεσε η 29χρονη.

 
«Στη φυλακή ήμουν με τη γυναίκα από την υπόθεση της Κοιλάδας»
 

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου, μάλιστα, αποκάλυψε ότι βρισκόταν στον ίδιο θάλαμο με μία γυναίκα που κατηγορείται ότι έχει διαπράξει ανθρωποκτονία. Πρόκειται για τη γυναίκα που κατηγορείται για την υπόθεση της δολοφονίας του καπετάνιου συζύγου της στην Κοιλάδα. «Ήμουν μαζί με την “μαύρη χήρα της Κοιλάδας”. Δεν ξέρω αν το έχει διαπράξει, διατηρώ αμφιβολίες. Είχα συναναστροφές με την συγκεκριμένη γυναίκα. Μετά από αυτό που έζησα εγώ, θεωρώ ότι το να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για έναν άνθρωπο είναι το χειρότερο λάθος που μπορείς να κάνεις» σημείωσε η 29χρονη στο T-live.

Read More

And More