Στο T-live

Έλενα Ράπτη: Η πολιτική, η αγάπη για τη Θεσσαλονίκη και ο Γιάννης που της έχει «κλέψει» την καρδιά

Η κάμερα του T-live και η Σούζυ Καζαντζίδου συνάντησαν την Έλενα Ράπτη στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Θεσσαλονίκης διανύει τη δεκαετία των 40 και μετρά ήδη 21 χρόνια στη Βουλή. Δεν έφυγε ποτέ από τη συμπρωτεύουσα, δεν έκρυψε την αγάπη της για προσφορά και την αδυναμία της στα παιδιά.

«Όταν ήμουν μικρή, δεν σκεφτόμουν να ασχοληθώ με την πολιτική. Όμως, ήθελα να κάνω πράγματα με άλλους: να δημιουργώ, να συνυπάρχω, να μοιράζομαι. Οπότε θα έλεγα ότι η πολιτική μου έδωσε αυτή τη δυνατότητα και αυτή τη διέξοδο. Ήθελα πολύ να ασχοληθώ με τα κοινά, ήθελα να αλλάξω όσα έβλεπα γύρω μου και με δυσαρεστούσαν, ήθελα να παρέμβω» δήλωσε στον Alpha.

Η Έλενα Ράπτη έχει αδυναμία στον Γιάννη, τον σκύλο της.

«Είναι ο Γιαννάκης μου! Μπήκε στη ζωή μου πριν από 2 χρόνια, ο κολλητός μου, είμαστε παντού μαζί. Κατεβαίνω στην Αθήνα με το αυτοκίνητο και έρχεται κι εκείνος μαζί, του αρέσει και το απολαμβάνει» δήλωσε η βουλευτής.

Δες το βίντεο από το T-live:

Για 7η φορά, η Έλενα Ράπτη διεκδικεί την ψήφο των πολιτών στην πόλη που μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα. Και αν ο χρόνος γυρνούσε πίσω, στην Έλενα των 22 που έκανε τα πρώτα βήματα στη δημόσια ζωή, θα έβρισκε τις ίδιες σταθερές που την καθοδηγούν μέχρι σήμερα…

Read More

And More