Έλενα Ράπτη: Όταν είχε εξομολογηθεί στην Τατιάνα Στεφανίδου τους λόγους που κράτησε κρυφό τον γάμο της

Η Έλενα Ράπτη όπως όλα δείχνουν αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στη ζωής και να πάρει χωριστούς δρόμους με τον Κίμωνα Μπάλλα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η γοητευτική βουλευτής έδωσε τέλος στο γάμο της ένα χρόνο μετά το γάμο τους και όλα έγιναν αθόρυβα, έτσι όπως ξεκίνησαν.

Η εκπομπή T- LIVE, παρουσίασε βίντεο με την εξομολόγηση της βουλευτή της Ν.Δ. στην Τατιάνα Στεφανίδου τον Δεκέμβριο του 2019, λίγους μήνες μετά τον μυστικό γάμο της!

Γιατί κράτησε κρυφό τον γάμο της: “Ήταν προεκλογική περίοδος και θεώρησα ότι δεν θα ήταν σωστό στην προεκλογική περίοδο να απασχολήσω με ένα προσωπικό θέμα και όχι με ένα πολιτικό θέμα. Ο γάμος μου έγινε 19 Μαΐου χαλαρά και ήρεμα. Και δεν θα ήταν και έντιμο για τους συνυποψήφιούς μου γιατί αυτό το γεγονός θα επηρέαζε θα τραβούσε την προσοχή” είχε εξομολογηθεί η Έλενα στην Τατιάνα Στεφανίδου.

“Το χάρηκα έγινε όπως το ονειρεύτηκα σαν προσευχή. Έγινε μεσημέρι πολύ διακριτικά. Μας πάντρεψε ο πνευματικός μου. ήταν οι γονείς μου μόνο και λίγοι συγγενείς και οι κουμπάροι. Ένιωσα από την αρχή ότι είναι ξεχωριστός άνθρωπος. Όχι μόνο στην εμφάνισή του αλλά στην ψυχή του. Δεν ήξερε κανείς για τη σχέση μας. Το έμαθαν μετά το γάμο” είχε αποκαλύψει το Δεκέμβριο του 2019 η βουλευτής στην Τατιάνα.

Δες το βίντεο

Read More

And More