Έλενα Χριστοπούλου – Αφροδίτη Γραμμέλη: Διαφωνία στο «Πρωινό μας» – «Θα μου βάλεις χέρι επειδή είμαι με τον Τσαλίκη;»

Τις δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη για Γκουντάρα-Κάκκαβα στο The 2Night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχολίασαν στο «Πρωινό μας» η Έλενα Χριστοπούλου και η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Αρχικά, η Έλενα Χριστοπούλου τάχθηκε υπέρ της στάσης του τραγουδιστή, αποκαλώντας τον «παντελονάτο» και «πάρα πολύ ειλικρινή». «Νομίζω ότι έχει φάει μεγάλη αποχή σεβασμού από το ζευγάρι. Δεν είδα σεβασμό στον Γιώργο Τσαλίκη από το ζευγάρι. Είμαι team Τσαλίκης» είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να τη ρωτάει εάν έχει μιλήσει με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα.

«Συγγνώμη, θα μου βάλεις χέρι επειδή είμαι με τον Τσαλίκη;» αναρωτήθηκε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Όχι, σε ρωτάω επειδή βλέπω ότι είσαι πολύ κατασταλαγμένη, δείχνεις ότι έχεις μιλήσει με τον Γρηγόρη και τη Ναταλί. Έθιξε ένα θέμα που αφορά τον ίδιο προσωπικά. Βγάζουμε τα κανάλια και τις παραγωγές από τη μέση. Είναι θέμα καναλιού και εκπομπής, για το Big Brother. Ο Γιώργος έχει ένα παράπονο που το έχει εκφράσει δημόσια –όπως είπε ο ίδιος- 200 φορές. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει δημόσια να βγαίνεις και να λες το παράπονό σου για ανθρώπους που από την αρχή θα μπορούσες να έχεις πάρει ένα τηλέφωνο ότι “υπάρχει ένα ηθικό ζήτημα και να το λύσουμε”» απάντησε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Στον Γιώργο αναγνωρίζω ότι είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος. Το έχω πει και στον παροξυσμό των δηλώσεων τότε. Ας το λύσουν μεταξύ τους. Είναι αμαρτία να το ζούμε αυτό το έργο 1,5 χρόνο» κατέληξε η δημοσιογράφος.

Δες όλη τη συζήτηση για τον Γιώργο Τσαλίκη παρακάτω:

Read More

And More