Έλενα Χριστοπούλου για GNTM: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επιστρέψω, δεν θα το ήθελα ποτέ»

Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε στα παρασκήνια του Chart Show και μίλησε στην κάμερα του Happy Day για τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια και το ενδεχόμενο να συνυπάρξει επί της οθόνης με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Το Ταλέντο ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία με πολύ ωραίους συνεργάτες. Το χάρηκα πολύ, ήταν η καλύτερή μου στιγμή. Δεν ξέρω ακόμα για του χρόνου, αλλά πιστεύεις ότι θα σου πω ποτέ; Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επιστρέψω στο GNTM» απάντησε η pr manager στον δημοσιογράφο Γιώργο Γιαννούλια και σε ερώτηση για το αν θα το επιθυμούσε να γυρίσει, ξεκαθάρισε μονολεκτικά: «Ποτέ!».

Αναφορικά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη φημολογία που τη θέλει στον ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν, σημείωσε: «Αυτό είναι δουλειά των καναλιών. Δεν είναι δουλειά να περιφερόμαστε στις κάμερες και να λέμε αυτά που πρέπει τα κανάλια να πουν πρώτα. Αυτή είναι η θέση μου πάντα κι αυτή θα παραμείνει».

«Με την Ηλιάνα είμαστε μαζί 20 ώρες την ημέρα, μόνο που δεν κοιμόμαστε μαζί. Αν κάνουμε και εκπομπή μαζί, θα βαρεθούμε η μία την άλλη για πάντα. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Η Ηλιάνα θα κάνει κάτι μόνη της, θα κάνει κάτι υπέροχο και θα το δούμε πολύ σύντομα».

Δες όλα όσα είπε η Έλενα Χριστοπούλου στο Happy Day:

Read More

And More