Έλενα Χριστοπούλου για GNTM: «Μπερδεύομαι στο γιατί πρέπει να γίνει όλο αυτό το δακρύβρεχτο ριάλιτι»

Έντονα σχολιάστηκαν στο πλατό του «Πρωινό Μας» τα δάκρυα της Βίκυς Καγιά για τη διαγωνιζόμενη με καταγωγή από την Ουκρανία. Η Έλενα Χριστοπούλου πήρε θέση, «καρφώνοντας» με τον τρόπο της το σόου μοντέλων.

«Κάθε κορίτσι που στέκεται εκεί, έχει διαφορετική κριτική από τους ανθρώπους που είναι εκεί. Εγώ εκεί μπερδεύομαι. Μπερδεύομαι στο γιατί στο κορίτσι από την Ουκρανία πρέπει να γίνει όλο αυτό το ριάλιτι, το δακρύβρεχτο. Καταλαβαίνω τη συγκίνηση, εμένα μου συνέβη και πρόσφατα.

Καταλαβαίνω πολλά πράγματα αλλά το να περνάει ένα κορίτσι με την οικογένειά του κάπως, δε σημαίνει ότι είναι κριτήριο για τη δική μας δουλειά και να της πω «ναι περνάς»! Δεν υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια πια από κορίτσι σε κορίτσι. Εγώ έχω μπερδευτεί. Κι άλλα κορίτσια είναι πάρα πολύ ωραία και δεν έχουν περάσει. Το ότι στέλνει λεφτά στον πόλεμο στους γονείς της και ότι πάμε να πάρεις το GNTM για να φέρεις τη Eurovision, είναι λίγο backstage» είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε με τη σειρά της ότι το χθεσινό επεισόδιο του GNTM ήταν βασισμένο στις προσωπικές ιστορίες και όχι στα προσόντα των κοριτσιών για να κάνουν μόντελινγκ. 

Read More

And More