Ελένη Δήμου για Νότη Σφακιανάκη: «Αν πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρίσκεται σε έναν χώρο με Δημοκρατία, τότε ας μείνει απομονωμένος»

Ο Νότης Σφακιανάκης έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να απέχει τόσο από τις νυχτερινές εμφανίσεις όσο και από δημόσιες εκδηλώσεις. Ο ίδιος έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν είναι λίγοι οι φίλοι και συνάδερφοί του που έχουν χρόνια να τον δουν…

Η Ελένη Δήμου θέλησε να εκφράσει την άποψή της για την αδικαιολόγητη «εξαφάνιση» του Νότη Σφακιανάκη από τα φώτα της δημοσιότητας μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Εγώ και ο σύζυγός μου δώσαμε στον Νότη το πρώτο βήμα για να βγει στο τραγούδι, ο άντρας μου ήταν ο παραγωγός του. Εγώ τον βοήθησα με τον πρώτο του δίσκο, το «Πρώτη φορά γιορτάζω». Νομίζω ότι είναι επιλογή του Νότη, ίσως του κάνει καλό το ότι απομακρύνθηκε από όλους, να σκεφτεί τα δικά του λάθη», είπε αρχικά η Ελένη Δήμου.

Και συνέχισε: «Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας τραγουδιστής που κατέκτησε τις καρδιές όλων, μπήκε στα σπίτια των Ελλήνων, ήταν πρώτος σε πωλήσεις, πήγε πάρα πολύ καλά η καριέρα του… κάπου το έχασε με τις δηλώσεις του και με την τάση του να κάνει ακραία πράγματα».

«Νομίζω ότι όλο αυτό το διάστημα που ο Νότης χάθηκε, «έσκυψε» μέσα του για να δει τα λάθη του και να τα διορθώσει. Ήταν τραγικά λάθη αυτά», τόνισε η Ελένη Δήμου για τη συνειδητή αποχή του τραγουδιστή από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Αν εξακολουθεί να πιστεύει ότι δε μπορεί να βρίσκεται σε έναν χώρο που εξουσία έχει η Δημοκρατία, τότε ας μείνει απομονωμένος όπως όλοι αυτοί οι άνθρωποι. Για μένα θέλουν απομόνωση», είπε κλείνοντας η Ελένη Δήμου.

Read More

And More