Ελένη Φιλίνη: Ο λόγος που δεν μαθεύτηκε ποτέ η προσωπική της ζωή – Οι 2 πασίγνωστοι άνδρες που της χρέωσαν

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Φιλίνη στην εκπομπή «Ελένη» και στον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Αρκά.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την μοναχικότητα που έχει επιλέξει να έχει, για την προσωπική της ζωή, αλλά και για τον λόγο που δεν μάθαμε ποτέ για τους συντρόφους της.

«Δεν με απασχολεί η εικόνα μου, καλό είναι να φροντίζουμε τον εαυτό μας. Την αγαπώ τη ζωή και είναι ευλογία να μεγαλώνεις. Είμαι ένας μοναχικός λύκος. Έδωσα πάρα πολλά στη δουλεία μου αλλά και στην προσωπική μου ζωή έδωσα την ψυχή μου», είπε αρχικά η Ελένη Φιλίνη.

«Ερωτεύτηκα , έφτασα στο γάμο αλλά δεν μετάνιωσα για κάτι. Δεν πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι είναι για να κάνουν οικογένεια και παιδί. Tο να κάνεις ένα παιδί είναι εύκολο, το να μεγαλώσεις ένα σωστοί άνθρωπο είναι θυσία. H μητέρα μου έλεγε ότι αν δεν είχε κάνει ένα παιδί θα ήταν η πιο δυστυχισμένη γυναίκα στον κόσμο, εγώ δεν το ένιωσα αυτό», πρόσθεσε η διάσημη ηθοποιός.

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, η ηθοποιός δήλωσε πως έχουν γράψει παλαιότερα πως ήταν σε σχέση με πολύ γνωστούς άνδρες.

«Δεν επεδίωξα να μάθουν τι έκανα στην προσωπική μου ζωή, το προφύλαξα. Έχουν γράψει ότι ήμουν χρόνια ζευγάρι με τον Παύλο Σιδηρόπουλο, δεν τον ήξερα. Παλιά είχαν γράψει ότι ήμουνα ζευγάρι με το Νίκο Γκάλη».

Η Ελένη Φιλίνη δήλωσε πως το φλερτ της αρέσει και ήταν δεχτική σε αυτό ενώ δηλώνει πλήρης και χορτάτη.

«Ασχολούμαι με το τραγούδι από το 2009. Στο τραγούδι είμαι η Ελένη με τον κόσμο. Κάνουμε μια εκπληκτική παράσταση ‘’Η κοριτσιέρα των βούρλων’’ στο στούντιο Μαυρομιχάλη. Η κοριτσιέρα των βούρλων είναι αληθινές ιστορίες γυναικών στον πρώτο δημόσιο οίκο ανοχής από το 1876».

Read More

And More