Ελένη Φουρέιρα: Αυτοί είναι οι… τηλεοπτικοί της “σωματοφύλακες”!

Όσο προχωρά ο καιρός τόσο κορυφώνεται η προετοιμασία του fresh μουσικού τάλεντ-σόου του Epsilontv, “La Banda”, το οποίο ,ήδη, έχει καταφέρει να στρέψει επάνω του τα φώτα της τηλεοπτικής επικαιρότητας.

Λογικό κι αναμενόμενο, από τη στιγμή που πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά, διεθνή τάλεντ-σόου, όπως επίσης κι από το γεγονός ότι όλες αυτές τις ημέρες συμπληρώνεται το… παζλ των ανθρώπων που θα το στελεχώσουν την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά στο κανάλι των Μελισσίων.

Μετά ,λοιπόν, την Ελένη Φουρέιρα που είπε το μεγάλο “ναι”, το κανάλι προχωρά στη στελέχωση και της υπόλοιπης κριτικής επιτροπής και απ ΄ότι αντιλαμβάνομαι; Θα είναι μία επιτροπή στη λογική… “η Ελένη και όχι οι τρεις, αλλά οι δύο σωματοφύλακες”!

Και γιατί σου το λέω αυτό λατρεμένη; Γιατί δίπλα στη γνωστή show-woman θα δούμε και τον Θοδωρή Μαραντίνη, αλλά και τον Μιχάλη Κουινέλη ή Σταβέντο! Όπως προτιμάς…

Μάλιστα, ο Μιχάλης έδωσε μόλις χθες τα χέρια με την διοίκηση του Epsilontv, τον Τζώνη Καλημέρη και την Άλκηστις Μαραγκουδάκη, γι ΄αυτό κι αμέσως μετά βγήκε και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

“…Ο Μιχάλης Κουινέλης των STAVENTO, στο Epsilon TV και στην κριτική επιτροπή του La Banda!

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έρχεται στο Epsilon Tv και από τη νέα σεζόν θα τον απολαύσουμε σε ένα ρόλο γνώριμο, αφού θα βρίσκεται στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής του ολοκαίνουργιου, συναρπαστικού μουσικού talent show La Banda!

Με το δικό του μοναδικό τρόπο και με το απολαυστικό χιούμορ του, θα απογειώσει το show και θα βοηθήσει τα παιδιά του La Banda να δημιουργήσουν το επόμενο μεγάλο συγκρότημα.

Ο Μιχάλης, ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό, πέρα από την εμπειρία που έχει σε μουσικά  talent shows, είναι leader σε ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα της χώρας, οπότε είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες του La Banda να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να φτάσουν στον στόχο τους.

Ο Μιχάλης Κουινέλης των STAVENTO από τη νέα σεζόν στο La Banda και στο Epsilon TV που αλλάζει!…”

Read More

And More