Ελένη Γερασιμίδου: 18 ώρες χωρίς ρεύμα – «Είμαι διαβητική, με έπιασε πανικός»

Η Ελένη Γερασιμίδου, εμφανώς εκνευρισμένη, μίλησε στο Πρωινό για τις δύσκολες ώρες που περνούν οι κάτοικοι της Παλλήνης, που είναι πολλές ώρες χωρίς ρεύμα λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί από την κακοκαιρία «Ελπίς».

«Δεν πήρα για προσωπικό λόγο, άτυπα εκπροσωπώ μία γειτονιά εδώ στη Νέα Παλλήνη. Έχει πάρα πολλά προβλήματα κι έτσι αναγκάστηκα να προβώ σε αυτό το βήμα. 18 ώρες είμαστε χωρίς ρεύμα και δεν έχουν έρθει να μας ανοίξουν τον δρόμο» ανέφερε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου.

«Υπάρχουν άτομα με ειδικές ανάγκες στη γειτονιά, μάλιστα με πήρε η μητέρα ενός κοριτσιού. Υπάρχουν δύο ηλικιωμένοι που ξέμειναν εδώ από την πρώτη ημέρα και φιλοξενούνται η ανθρώπινη αλληλεγγύη. Οι άνθρωποι αυτοί χρειάζονται φάρμακα και αναγκάστηκε ο γιος του ενός να έρθει με την Πυροσβεστική και μετά με τα πόδια να φέρει το φάρμακο της μητέρας του. Μόνο ένας άνθρωπος από τον Δήμο Παλλήνης απαντά, ο Δήμαρχος δεν υπάρχει, είναι όλοι του στυλ Πατούλη. Δεν κάνουν τίποτα» συνέχισε οργισμένη η Ελένη Γερασιμίδου.

«Είμαστε 18 ώρες χωρίς ρεύμα και εγώ είμαι διαβητική. Κάποια στιγμή, με έπιασε πανικός για το τι θα γίνει. Μεγάλη γυναίκα είμαι, 72 ετών. Με έπιασε πανικός, αλλά δεν σας το λέω ως προσωπικό πρόβλημα» παραδέχτηκε η ηθοποιός.

Δες όλα όσα είπε η Ελένη Γερασιμίδου:

Read More

And More