Ελένη Γερασιμίδου για το έμφραγμα που υπέστη: «Ήταν στεναχώρια καλά κρυμμένη»

Η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για τα σημάδια και της άγνωστες πλευρές ενός εμφράγματος.

«Πριν πάθω το τελικό έμφραγμα είχα ενοχλήσεις. Όλα έγιναν μετά τη φωτιά. Προφανώς ήταν στεναχώρια καλά κρυμμένη. Στεναχωριόμουν αλλά προσπαθούσα να μην το δείξω. Μείναμε ένα διάστημα στο θέατρο, στην αυλή. Πήγα για διάγνωση και μου είπαν πως είναι από το στομάχι. Ένα βράδυ έγινε και πήγα στο νοσοκομείο. Ήμουν στο φεστιβάλ της ΚΝΕ. Εκεί έγινε και όταν πέρασα από τη πύλη άρχισα να πονάω. Νιώθεις πολύ πόνο στο στήθος. Πήγαμε στο νοσοκομείο και εκεί δεν με άφησαν ούτε στην τουαλέτα να πάω» αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός.

Η Ελένη Γερασιμίδου είπε πως από τα 42 της ενώ είχε υπόταση, έκανε υπέρταση όταν αρρώστησε η αδελφή της και στα 51 της εμφανίστηκε διαβήτης τύπου 2, και άρχισε να προσέχει πολύ και με δίαιτα, και να γυμνάζεται όσο μπορούσε.

 

Η Ελένη Γερασιμίδου είπε πως μετά το έμφραγμα άλλαξε κάποιες διατροφικές της συνήθειες, έκοψε το κάπνισμα και ξεκίνησε να περπατάει περισσότερο.

Read More

And More