Ελένη Καστάνη: Αποκάλυψε τους λόγους του διαζυγίου από τον σύζυγό της – «Και να παντρευόταν, χαρούμενη θα ήμουν»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Καστάνη το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή «Καλύτερα αργά».

Η ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στο διαζύγιο από τον πατέρα του παιδιού της αποκαλύπτοντας τους λόγους που μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας τους οδήγησαν στην απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Χώρισα από τον άντρα μου γιατί είχαμε 7 χρόνια διαφορά, ήταν επτά χρόνια μικρότερός μου. Με το που γέννησα το παιδί, το οποίο δε το έκανα αμέσως, πέρασαν επτά χρόνια που ήμασταν παντρεμένοι και άλλα δυο που ήμασταν μαζί πριν  μέχρι να έρθει το παιδί. Το παιδί ήταν καταλύτης στη σχέση. Ο άντρας μου είχε ακόμα τη διάθεση του να βγαίνει, του ξενυχτιού, ήταν και αρκετά μποέμ σαν άνθρωπος.

Εγώ ήμουν πιο μεγάλη, πιο αφιερωμένη στο παιδί, με το που γεννήθηκε το παιδί για μένα δεν υπήρχε τίποτα. Τον παραμέλησα τον άντρα μου, τα πάντα παραμέλησα για το παιδί. Εκτός από τη δουλειά, την οποία επίσης έκανα με μέτρο μετά το παιδί. Έκανα μια δουλειά για να μπορώ να βλέπω το παιδί. Δε μου μεγάλωσαν το παιδί ξένες γυναίκες. Ήμουν εγώ και η μαμά μου» ανέφερε αρχικά η Ελένη Καστάνη.

«Όταν έλειπα εγώ, ήταν η μαμά μου. Με το που έμπαινα στο σπίτι εγώ, έφευγε εκείνη. Είχε την άποψη ότι δε πρέπει να είμαστε στα σπίτια των παιδιών. Με τον άντρα μου κράτησα πολύ καλές σχέσεις, Μπορεί να χωρίσαμε και να πήραμε διαζύγιο αλλά ουσιαστικά δε χωρίσαμε ποτέ. Πάντα ήθελα το καλό του. Και να παντρευόταν θα ήμουν χαρούμενη.,,, Η μόνη μας διαφορά ήταν αυτή της ηλικίας και το ότι πέρασε μια δεκαετία σχεδόν μέχρι να έρθει το παιδί. 

Αν το παιδί ερχόταν νωρίτερα, ίσως να μην είχαμε χωρίσει ποτέ με τον Γιάννη. Ήμουν 39 χρονών όταν ήρθε το παιδί, ήθελα να βιώσω τη μητρότητα. Το έκανα πολύ συνειδητά» πρόσθεσε η Ελένη Καστάνη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164