Ελένη Καστάνη: «Δεν μου λείπει το Breakfast@Star, είχα μια αναποδιά με οικογενειακό μου θέμα»

Η Ελένη Καστάνη παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στον Θανάση Πάτρα.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή, για την αποχώρησή της από το Breakfast@Star αλλά και για τις τρικλοποδιές που έχει φάει στην τηλεόραση.

«Το ταλέντο του Μάρκου Σεφερλή το αναγνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια. Ήμουν σε συζητήσεις που τον «έθαβαν» και έλεγα θα φύγω. Θεωρώ τον Μάρκο Σεφερλή τον μεγαλύτερο λαϊκό κωμικό που έχει η Ελλάδα. Δεν θα παριστάνω εγώ την αστυνομία του θεάτρου, όπως για τον Γιώργο Αγγελόπουλο», είπε αρχικά η Ελένη Καστάνη

Ακόμη, αναφέρθηκε και στο πέρασμά της από το πρωινό του Star αναφέροντας: «Πέρασα πάρα πολύ καλά, τα αγαπώ πολύ όλα τα παιδιά. Δεν μου λείπει γιατί κουραζόμουν πάρα πολύ, το τελευταίο καιρό είχα και μια αναποδιά με ένα οικογενειακό θέμα. Το συμβόλαιό μου ήταν μέχρι τον Δεκέμβριο, δεν τσακώθηκε κανείς».

«Δεν είχα καμία πρόταση για σίριαλ φέτος και πιστεύω ότι αυτό συνέβη γιατί το 90% των σίριαλ είναι δραματικά. Κόλλησα κορονοϊό και έκατσε σπίτι και είδα το Maestro, τρελάθηκα. Δίνω μόνο συγχαρητήρια, είναι ότι καλύτερο έχω δει στην τηλεόραση», πρόσθεσε η Ελένη Καστάνη.

Κλείνοντας η Ελένη Καστάνη αναφέρθηκε στις τρικλοποδιές που είχε φάει στην πορεία της, αποκάλυψε: «Όπως όλοι μας. Έχω φάει πόλεμο στη δουλειά και τρικλοποδιές. Τα πολύ δραματικά τα ξεχνάω».

Read More

And More