Ελένη Καστάνη: «Έσπασε» on air για τα Τέμπη – «Ένιωσα σαν να ήμουν και εγώ μέσα στο τρένο»

Καλεσμένη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ήταν η Ελένη Καστάνη το πρωί της Παρασκευής 1/3.

Η γνωστή ηθοποιός, μέσα όλα, μίλησε για την υποκριτική, για τις κακές συνεργασίες της, ενώ αναφέρθηκε και στο μνημόσυνο για τα Τέμπη.

«Ποτέ δεν έχεις κερδίσει κάτι, ακόμα κι αν νομίζεις ότι το έχεις κερδίσει έχεις κι άλλο δρόμο να διανύσεις. Ποτέ δεν βαριέσαι, γιατί δεν είναι επαναλαμβανόμενη δουλειά. Είναι πολύ δύσκολη, κάθε 3-4 μήνες πρέπει να ξαναβρείς δουλειά, νέοι συνεργάτες, νέα επαφή. Κάθε φορά που είναι να παίξεις έναν ρόλο είναι σαν να γεννάς ένα παιδί κάθε φορά», είπε αρχικά η Ελένη Καστάνη.

Η Ελένη Καστάσνη συνέχισε: «Αν είσαι καλλιτέχνης πρέπει να έχεις την αμφιβολία μέσα σου, ότι δεν έχεις κάνει ακόμα τίποτα. Κάθε φορά νιώθω ότι ξεκινώ από το μηδέν, ότι έχω να ανέβω μία ανηφόρα για να πραγματώσω τον ρόλο που είναι να παίξω».

Όπως αποκάλυψε η Ελένη Καστάνη, της έχουν τύχει κατά τη διάρκεια της πορείας της κακές συνεργασίες, τις οποίες αντιμετώπισε με υπομονή.

«Είμαστε καταθλιπτικά και μοναχικά άτομα. Είμαι μοναχικό άτομο, όμως πιστεύω ότι αν πηγαίνεις κάθε βράδυ και έχεις 500 θεατές και πρέπει να τους κάνεις να διασκεδάσουν όταν πας στο σπίτι σου πρέπει να κάνεις οικονομία. Η ζωή είναι δύσκολη με τους συζύγους που δεν κάνουν την ίδια δουλειά με μας να μας αντέξουν», πρόσθεσε η Ελένη Καστάνη.

Στη συνέχεια η ηθοποιός αποκάλυψε πως ήταν πολύ ερωτευμένη με τον άντρα της και μπορεί να χώρισαν, ωστόσο ήταν αγαπημένοι μέχρι το τέλος της ζωής του.

Με αφορμή το μνημόσυνο των 57 ψυχών που χάθηκαν στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου 2023, η Ελένη Καστάνη θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα, τονίζοντας πως πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Ένιωσα σαν να ήμουν κι εγώ μέσα στο τρένο αυτό, γιατί κι εγώ υπήρξα φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη. Το λέω και συγκινούμαι… Ένιωσα σαν να ήμουν κι εγώ. Το πρώτο μου ταξίδι με τρένο ήταν στη Θεσσαλονίκη. Εύχομαι να δικαιωθούν αυτές οι ψυχές», είπε συγκινημένη η ηθοποιός.

Όλη η συνέντευξη της Ελένης Καστάνη παρακάτω:

Read More

And More