Ελένη Κοκκίδου: Ο λόγος που αποχωρεί από τη σειρά «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και στην δημοσιογράφο, Ελένη Μουστάκη παραχώρησε η Ελένη Κοκκίδου.

Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων, για την επιτυχημένη σειρά, «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα», για την απόφασή τη να σταματήσει από την σειρά, αλλά και για την στιγμή που βρέθηκε κοντά στον θάνατο.

«Νιώθω ότι 10 χρόνια είναι υπεραρκετά. Θέλω να κλείσω αυτόν τον κύκλο και να ανοίξω άλλους. Δεν έχω λόγο πια να μείνω γιατί νιώθω ότι έδωσα ό,τι ήταν να δώσω, πήρα ό,τι ήταν να πάρω και από δω και πέρα θέλω να δοκιμάσω και άλλα πράγματα. Ρουτίνα δεν έγινε ποτέ, φεύγω πριν γίνει», είπε αρχικά η Ελένη Κοκκίδου.

Και συνέχισε: «Υπάρχει μια περίπτωση να εμφανιστώ για κάποιες στιγμές. Δεν προσπάθησαν να με εμποδίσουν. Κουβέντα δεν είπαν! Καταλαβαίνουν κι αυτοί και δέχτηκαν αμέσως. Ο συμπρωταγωνιστής μου επιθυμεί πολύ να συνεχίσει».

«Ένα θέμα υγείας που είχα στα 40 μου, με έκανε να αναθεωρήσω και να δω τα πράγματα αλλιώς. Βρέθηκα δίπλα στον θάνατο. Ήμουν σε ένα κενοτάφιο για μια εβδομάδα, ήταν μεγάλο σοκ», εξομολογήθηκε η Ελένη Κοκκίδου.

«Ο έρωτας δεν έχει ηλικία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το ιδιωτικό φωτίστηκε αλλιώς και έγινε δημόσιο και δημιούργησε αντιδράσεις. Όταν ζεις τον έρωτά σου ιδιωτικά αυτό έχει μια ιερότητα και όταν γίνεται δημόσιο χάνεται αυτή η ιερότητα και ο καθένας αντιδρά με τον δικό του τρόπο. Θέμα είχε δημιουργηθεί και με τον Ανδρέα Παπανδρέου που έκανε το νεύμα στη Δήμητρα. Δεν είναι απλό», κατέληξε η Ελένη Κοκκίδου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164