Ελένη Μενεγάκη: Από… εποχιακός, γίνεται τελικά μόνιμος συνεργάτης της!

Από… εποχιακός συνεργάτης της “Απόλυτης”, θα γίνει τελικά μόνιμος και τη νέα χρονιά θα βρίσκεται στο πλευρό της.

Ο λόγος για το Παναγιώτη Χατζηδάκη, ο οποίος απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, το πέρασε με επιτυχία το… κρας-τεστ της προηγούμενης σεζόν κι έτσι με δόξα και τιμή, προβιβάζεται στην επόμενη τηλεοπτική χρονιά, χωρίς να υπάρχει πια ο κίνδυνος να μείνει στην ίδια τάξη!

Ο Παναγιώτης εμφανίστηκε στους δέκτες μας έτσι ξαφνικά κάπου εκεί μετά το Φλεβάρη κι όταν η Ελένη Μενεγάκη είχε αρχίσει να πειραματίζεται με την σύνθεση της παρέας που βρισκόταν φέτος δίπλα της.

Βλέπεις λατρεμένη, μετά τις ριζικές αλλαγές που επιχείρησε η ξανθιά παρουσιάστρια και στη θεματολογία της εκπομπής και μπροστά, αλλά και πίσω από τις κάμερες, η σεζόν που μόλις έφυγε ήταν ομολογουμένως μία δύσκολη χρονιά για ΄κείνη με απίστευτες διακυμάνσεις.

 

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ,λοιπόν, εμφανίστηκε αρχικά στους δέκτες μας ως καλεσμένος και γρήγορα όλοι καταλάβαμε, πως η επόμενη σεζόν  ήταν ο στόχος της Ελένης σε ότι τον αφορούσε, μιας και οι εβδομάδες περνούσαν κι εκείνος έμενε σταθερά δίπλα της.

Τώρα ,λοιπόν, που έφτασε η ώρα, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης είναι το πρώτο κατ ΄ουσίαν fresh πρόσωπο που έκλεισε να βρίσκεται από Οκτώβρη στο πάνελ της Ελένης.

Γι ΄αυτό και η άφιξή του στην εκπομπή είναι μία πληροφορία που πλέον επιβεβαιώνουν κανονικά, κανονικότατα και οι άνθρωποι του Alpha!

Read More

And More