Ελένη Μενεγάκη: Αυτή κι αν είναι έκπληξη! Στενή συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά, του χρόνου στο πλευρό της…

…Καζάνι που βράζει θυμίζει αυτή την εποχή η ελληνική τηλεόραση, μιας και οι συζητήσεις, οι επαφές και οι διαπραγματεύσεις κορυφώνονται.

Μπορεί για ΄σένα λατρεμένη η έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν να φαντάζει πως είναι ακόμα κάτι μακρινό ,όμως, για τους ανθρώπους της τηλεόρασης, ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Ο χρόνος τρέχει κι εκείνοι τρέχουν μαζί του, προκειμένου τα πάντα να είναι έτοιμα μέχρι τον Οκτώβριο, που θα ανοίξει και πάλι η τηλεοπτική αυλαία.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, αυτές τις ημέρες ετοιμάζεται ακόμα μία τηλε-μετακίνηση που θα συζητηθεί. Μία τηλε-μετακίνηση, η οποία εννοείται πως δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Βλέπεις, έχουμε να κάνουμε με μία μετακίνηση που θα γίνει από τον ΑΝΤ1 προς τον Alpha κι επίσης; Έχουμε να κάνουμε με μία μετακίνηση από το… πλατό της Φαίης Σκορδά, προς το… πλατό της Ελένης Μενεγάκη.

Με άλλα λόγια και πάντα με το ίδιο αποκλειστικό ρεπορτάζ που έπιασαν οι κεραίες μου, στενή συνεργάτης της Φαίης, θα βρεθεί από Οκτώβρη στο πλευρό της… Απόλυτης!

Ο λόγος; Ο λόγος για την Κλεοπάτρα Πατλάκη, η οποία έμαθα πως δέχτηκε πρόταση-πρόσκληση από την Ελένη, προκειμένου η νέα τηλεοπτική χρονιά να την βρει στο πλευρό της.

 

Άλλωστε, η “Απόλυτη” με την Κλεοπάτρα έχει καλές σχέσεις. Από τότε που η Κλεοπάτρα βρισκόταν ακόμα στον Alpha την περίοδο του “Κους-Κους” κι αργότερα, γι ΄αυτό και μέχρι και σήμερα που μιλάμε, σχεδόν κάθε σεζόν η Κλεοπάτρα Πατλάκη περνά την πόρτα της εκπομπής της Ελένης, μιας και η “βασίλισσα” του Alpha φροντίζει να την έχει στο πλευρό της, συχνά-πυκνά.

Ε, έφτασε ,λοιπόν, η στιγμή, η συνάδελφος να μην βρίσκεται πια στο πλευρό της Ελένης ως καλεσμένη, αλλά ως συνεργάτης.

Η Κλεοπάτρα είναι μία εξαίρετη συνάδλεφος, με όμορφο λόγο, καυστικό και καίριο σχόλιο, δυνατό τηλεοπτικό – κι όχι μόνο – ρεπορτάζ με ουσιαστική ατάκα και με εμπειρία, που σαφέστατα η άφιξη στην “Ελένη” του Alpha, θα είναι ένα συν για την εκπομπή.

Αν κι εφόσον φυσικά η “Απόλυτη” την αφήσει να μιλά και να εκφράζεται, γιατί δεν έχει κανένα νόημα να έχεις δίπλα του την Κλεοπάτρα και να μην την αφήνεις να τοποθετείται για να μην… “σπάσεις αυγά”! Για να γίνει δουλίτσα, πρέπει να γίνει… ομελέτα!

Μακάρι ,λοιπόν, οι συζητήσεις να προχωρήσουν και να καρποφορήσουν και η νέα χρονιά να φέρει την Κλεοπάτρα Πατλάκη στο πλευρό της Ελένης.

Read More

And More