Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το νέο πρόσωπο που εντάσσεται στην εκπομπή της!

Τα… βάσανά της! Τα τηλεοπτικά βάσανα της Ελένης Μενεγάκη φέτος δεν λένε να τελειώσουν και το κορίτσι μια στεναχώρια κι ένα προβληματισμό τον έχει… Γιατί μπορεί να είναι η Ελένη Μενεγάκη, γιατί μπορεί να μην έχει καμία ρήτρα που να αφορά στη τηλεθέαση στο συμβόλαιο που είναι σε ισχύ με τον Alpha, γιατί μπορεί να είναι και “χρυσωρυχείο” για το κανάλι της Κάντζας λόγω των χορηγικών πακέτων που έχει κλείσει και φέρνει στο κανάλι ,όμως, κι από την άλλη μεριά και το πρεστίζ είναι πρεστίζ!

Ναι, δεν μπορεί η “Απόλυτη” να κάνει 10,0% και 13,0% μετά χιλίων κόπων και βασάνων και να είναι ευχαριστημένη… Τόσο χαμηλού βαρομετρικού επιδόσεις, δεν σημείωνε μία φορά κι ένα καιρό και η πρώην “παρουσιάστρια με το ζόρι” του καναλιού, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. ‘Οχι, η Ελένη… Όχι, η γυναίκα τηλεοπτικό-φαινόμενο. Όχι, η “βασίλισσα της τηλεθέασης”!

Αποτέλεσμα; Εννοείται πως η Ελένη μπορεί να μην πανικοβάλλεται, ,όμως, κι από την άλλη μεριά τρώγεται με τα τηλεοπτικά της ρούχα, μιας και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αναστήσει την ημιλιπόθυμη “Ελένη” της στους πίνακες τηλεθέασης. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να της δώσει το φιλί της ζωής, προκειμένου να καταφέρει να τελειώσει την σεζόν με σηκωμένο ψηλά το κεφάλι.

Έτσι, το… σαφάρι νέων συνεργατών συνεχίζεται και παρά το γεγονός ότι αισίως φτάσαμε Φλεβάρη, δεν έχουν σταματήσει οι… προσθαφαιρέσεις στην σύνθεση της εκπομπής.

Λίαν συντόμως ,λοιπόν, ακόμα ένα νέο πρόσωπο έρχεται για να ενταχθεί στην εκπομπή της “Απόλυτης” και αυτό το πρόσωπο δεν είναι άλλο από την ψυχολόγο Θέκλα Πετρίδου, η οποία βρέθηκε στο πλατό της Ελένης, με την παρουσία της κατάφερε να την τρελάνει και γι ΄αυτό στη συνέχεια απέκτησε μόνιμο… πάσο για την μεσημεριανή εκπομπή του Alpha.

Μάλιστα, τα χαρμόσυνα μαντάτα, φρόντισε να μας τα γνωστοποιήσει η ίδια η ψυχολόγος, μέσα από τα  social-media, απ ΄όπου και σου παρουσιάζω λατρεμένη, το παρακάτω φωτογραφικό “ντοκουμέντο”!

 

Η κύρια Πετρίδου θα εμφανίζεται στο πλευρό της Ελένης, κάθε δύο εβδομάδες, προκειμένου και με την γνωστή παρουσιάστρια, αλλά και με όλους τους τηλεθεατές να παίξει το… “Ανάλυσέ το”!

 

Read More

And More