Ελένη Μενεγάκη: Είναι έξαλλη! Μάθε ποιος ενόχλησε την… “Απόλυτη”!

Πραγματικά έξαλλη είναι σου λέει η Ελένη Μενεγάκη! Τόσο έξαλλη, που δεν κατάφερε τις προάλλες να κρύψει τον εκνευρισμό της, όταν βρέθηκε μπροστά από το φωτογραφικό φακό των παπαράτσι.

Η… “Απόλυτη” ήταν στα “κάγκελα” και εννοείται πως ήθελε τα νεύρα της αυτά, όχι μόνο να μην περάσουν απαρατήρητα, αλλά και να τα αντιληφθούν σε όλο τους το… μεγαλείο κι όλοι όσοι βρισκόντουσαν εκείνη τη μέρα στο διάβα της.

Ποιος πείραξε την Ελένη; Τι της έφταιγε και ήταν εκτός εαυτού; Θα σου τα εξηγήσω λατρεμένη όλα ευθείς αμέσως…

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα όσα γράφει το περιοδικό “You” σήμερα, την περασμένη Πέμπτη η Ελένη βρέθηκε τετ-α-τετ με το φωτογράφο του περιοδικού, τον οποίο μόλις κι αντίκρισε, φρόντισε να τον αποφύγει, βάζοντας την τσάντα της μπροστά στο πρόσωπό της.

Αν και τις περισσότερες φορές δεν απαγορεύει η Ελένη να την φωτογραφίζουν, – γιατί έτσι είναι το παιχνίδι της δημοσιότητας -, αυτή την φορά ήταν εκτός εαυτού, τόσο που άρχισε να φωνάζει στο φωτογράφο…

Αιτία; Το δημοσίευμα του “You” της περασμένης εβδομάδας, στο οποίο απαθανατιζόταν να αγοράζει παπούτσια στη κόρη της Βαλέρια και να κάνει μαζί της Facetime, να της τα δείχνει και να ζητάει την γνώμη της!

Έτσι ,λοιπόν, η Ελένη φώναζε, “τώρα θα δημοσιεύουμε και τα τηλέφωνα που κάνουμε με τα παιδιά μας”;

Φυσικά στο ερώτημά της αυτό δεν της απάντησε κανείς και μετά από ένα σύντομο διαπληκτισμό που είχε με τον φωτογράφο, κατευθύνθηκε με γοργό ρυθμό μέσα στο γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, στο οποίο και συνηθίζει να κάνει τις αγορές της.

Με άλλα λόγια; Τούρμπο ιντερκούλερ η Ελένη!

Read More

And More