Ελένη Μενεγάκη: Φεύγει από τον Alpha;

Σήμερα λοιπόν δημοσίευμα από τις typologies «φούντωσε» τις φήμες αναφέροντας ότι «αποφασίζει να βάλει τέλος στη συνεργασία της με τον Alpha!». Όπως αναφέραμε και στο προηγούμενο κείμενο ο… καπνός υπάρχει αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων η Ελένη ανακοίνωσε σε υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού ότι δεν σκοπεύει να παραμείνει.

Μην φανταστείτε ότι έγινε κάποια… επίσημη συνομιλία, καθώς η συζήτηση έγινε στα πεταχτά… και σε διάδρομο των εγκαταστάσεων του σταθμού. Το στέλεχος έμεινε… εμβρόντητο, μετέφερε σε άλλους αξιωματούχους τη σύντομη συνομιλία και… μέχρι εκεί. Από τότε δεν έχει γίνει καμία επαφή… καμία κρούση… θεωρώντας στον ALPHA πως μπορεί να είναι… αστείο.

Η Ελένη Μενεγάκη όμως που είναι αποδεδειγμένα από τις πιο έξυπνες παρουσιάστριες δεν λέει τίποτα στην τύχη. Και μπορεί η «Ελένη» να μην καταγράφει υψηλά έσοδα στο ταμείο της τηλεθέασης αλλά το όνομα Ελένη Μενεγάκη είναι από τα πιο δυνατά brand name της τηλεοπτικής αγοράς… κι όχι μόνο!

Σίγουρα λοιπόν υπάρχουν «μνηστήρες» στην τηλεοπτική πιάτσα αλλά σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ούτε την έχουν πλησιάσει, αλλά ούτε κι η ίδια έχει κάνει κάποια επαφή. Όπως φαίνεται ο λόγος της δυσαρέσκειας πρέπει να είναι ανάλογος με αυτόν που την έκανε πριν από 15 χρόνια να αποχωρήσει σε ένα βράδυ από τον ΑΝΤ1 και αν στον ALPHA δεν τα… μαζέψουν τότε θα δεχτούν ένα ακόμα «πλήγμα» στο πρόγραμμά τους…!

Πηγή Newsit.gr

Read More

And More