Ελένη Μενεγάκη για Λάουρα Λάτσιου: «Το κοριτσάκι μου γίνεται 18» – Το μεταμεσονύκτιο πάρτι στην κουζίνα του σπιτιού

Ιδιαίτερη μέρα για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία καλησπέρισε τους τηλεθεατές του Mega στέλνοντας τις ευχές και όλη της την αγάπη στην κόρη της, Λάουρα Λάτσιου για τα γενέθλιά της.

«Το κοριτσάκι μου γίνεται 18! Πόσο ευτυχισμένη και περήφανη μανούλα είμαι για όλη αυτή τη διαδρομή που έχουμε κάνει μαζί», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη η οποία γιόρτασε παράλληλα στο πλατό τα γενέθλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

«Η μαμά Ελένη, κάθε φορά που θα σκέφτεται την κόρη της, Λάουρα θα σε σκέφτεται και σένα με έναν τρόπο. Τι κάρμα είναι αυτό;» είπε η παρουσιάστρια για τα γενέθλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου που είναι την ίδια ημερομηνία με τα γενέθλια της κόρης της.

Λάουρα Λάτσιου  – Το μεταμεσονύκτιο πάρτι γενεθλίων

Η Ελένη Μενεγάκη περιέγραψε στον τηλεοπτικό αέρα όσα συνέβησαν τα μεσάνυχτα στο σπίτι της: «Έλεγα στον Μάκη, μην κοιμηθείς, να πάω στο παιδί μου να ευχηθώ πρώτη. Μου λέει: εγώ γιατί να μην κοιμηθώ; Μην κοιμηθείς. Τον πήρε ο ύπνος, δεν πειράζει. Εγώ 23:55 κατεβαίνω κάτω και πάω στην κουζίνα και λέω εκεί θα είναι το παιδί μου.

Πάω και βλέπω όλα μου τα παιδιά, εκτός της Μαρίνας και συγχρόνως εκείνη την ώρα η πόρτα της κουζίνας να ανοίγει, η πίσω πόρτα δηλαδή του σπιτιού και όπως ήμουν κάτω μου λένε: Μαμά, τέτοια ώρα ξύπνια; Εκείνη την ώρα έμπαιναν οι συμμαθητές τους από την πόρτα», περιέγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

«Εγώ δεν ήξερα τίποτα. Βρε παιδί μου λέω, εγώ δεν σε παρακάλαγα την επόμενη μέρα να κόψουμε την τούρτα που έχει παραγγείλει η μανούλα, την μεγάλη την ωραία τούρτα», πρόσθεσε και κατέληξε: «Τα’ χασα. Γιατί δεν μου είπες τίποτα παιδάκι μου; Θα φάμε τίποτα; Έχουμε αναψυκτικά; Τι θα κάνετε εδώ πέρα;» ήταν οι περιγραφές της Ελένης Μενεγάκη.

Read More

And More