Ελένη Μενεγάκη για Τζένη Μελιτά: «Δεν είναι άδικο να συγκρίνουμε κάποιον που μόλις ξεκινάει με κάποιον που έχει εμπειρία;»

Μαρία Κοζάκου και Τζένη Μελιτά ήταν οι δύο κυρίες που έχουν αναλάβει φέτος την εκφώνηση των δύο ημιτελικών και του τελικού της Eurovision 2023.

Χρήστες του διαδικτύου σχολίασαν έντονα την απουσία του Γιώργου Καπουτζίδη από τη βραδιά, με την Ελένη Μενεγάκη και την ομάδα της να τοποθετούνται επί του θέματος, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Δεν είναι άδικο να συγκρίνουμε κάποιον που μόλις ξεκινάει και δεν κουβαλάει καθόλου εμπειρία πάνω σε αυτό, με κάποιον που, όχι απλά το έχει κάνει πολύ, αλλά είναι και ένας άνθρωπος που μας έχει δείξει πώς λειτουργεί άριστα σε όλα αυτά τα κομμάτια… Μη μείνουμε στη Eurovision, μιλάμε για τον Καπουτζίδη. Μη μένουμε ρε γ@μώτο κάθε φορά στη γκρίνια. Δηλαδή συγγνώμη και για την κακιά λέξη που είπα τώρα κατά λάθος. Είπα μία λέξη που δεν έπρεπε να πω…

Σκέφτομαι ότι πάντα θα υπάρχουν και λάθη και προβλήματα. Αλλά να λέμε αυτά έχουμε και πάμε με χαμόγελο, και ας περιμένουμε να δούμε… Γενικώς υπάρχει γκρίνια, τα διαβάζω».

Read More

And More