Ελένη Μενεγάκη-Λίτσα Πατέρα: Το μεγάλο λάθος που έκαναν και το πλήρωσαν σήμερα ακριβά, στους πίνακες τηλεθέασης!

Ελένη Μενεγάκη και Λίτσα Πατέρα… Λίτσα Πατέρα και Ελένη Μενεγάκη! Μετά από 13 χρόνια, βρέθηκαν χθες και πάλι παρέα μπροστά από τις κάμερες και αναμφισβήτητα αυτή ήταν μία συνάντηση που είχε μεγάλο τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Ήταν μία συνάντηση την οποία άξιζε κανείς να περιμένει, γιατί η “Απόλυτη” και η γνωστή αστρολόγος, είχαν πολλά, μα πάρα πολλά να πουν…

Οι δυο γυναίκες συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν από 23 χρόνια στα πλατό του ΑΝΤ1 και μαζί πρόσφεραν στους τηλεθεατές “Πρωινό Καφέ”, γράφοντας τηλεοπτική ιστορία για μία δεκαετία.

Μόνο, που ενώ αυτή την συνάντηση την περίμεναν οι περισσότεροι  με αδημονία, τελικά στην πορεία αποδείχθηκε… φούσκα. Και για την ακρίβεια ήταν η απόλυτη τηλεοπτική φούσκα, μιας και οι δυο τους το μόνο που έκαναν ήταν να αναλωθούν σε κομπλιμέντα και σε αποθεωτικά σχόλια η μία για την άλλη, θέαμα το οποίο σαφέστατα και δεν ενδιέφερε κανέναν.

Η αποκορύφωση δε της τηλεοπτικής πλήξης, ήταν να βλέπεις την Λίτσα Πατέρα να έχει απέναντί της την Ελένη και να μιλά για τα… ζώδια. Θα μου πεις λατρεμένη, αστρολόγος είναι γιατί να μιλήσει, για… σουτζουκάκια; Σαφέστατα και όχι.

Όμως, όλη αυτή η χθεσινή συνάντηση θα είχε νόημα αν είχε ένα ρετρό άρωμα και μια νοσταλγία. Αν ήταν μία συνάντηση κατά την διάρκεια της οποίας να έπαιζαν βίντεο από το “Πρωινό Καφέ”, αν υπήρχαν δηλώσεις ανθρώπων που συμμετείχαν στο τηλεοπτικό σχήμα εκείνης της εποχής κι αν και οι δυο τους αναφερόντουσαν στο… πριν! Αν έκαναν λόγο για τα χρόνια της τηλεοπτικής αθωότητας, τα οποία έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και λείπουν στο κόσμο.

Με αυτό το τρόπο και όλοι εμείς που είμαστε εκείνης της τηλεοπτικής γενιάς θα θυμόμασταν ωραίες, αγαπησιάρικες τηλεοπτικές στιγμές, με τις οποίες κατ΄ουσίαν μεγαλώσαμε, αλλά και όλοι όσοι τώρα είναι 15 ετών, να μπορούν να καταλάβουν τι βλέπουν και γιατί το βλέπουν!

Φυσικά το ότι το χθεσινό τηλεοπτικό ενσταντανέ δεν είχε κανένα νόημα έτσι όπως στήθηκε – ή μάλλον δεν στήθηκε -, δεν το λέω μόνο εγώ… Είναι κάτι το οποίο αποτυπώθηκε και σήμερα στους πίνακες τηλεθέασης, μιας και η “Ελένη” έκανε χθες κατά μέσο όρο μόλις 12,5% και στο νεανικό, δυναμικό κοινό 13,4%!

Read More

And More