Ελένη Μενεγάκη: Ο ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίο αποχαιρέτησε τον Σάββα Πούμπουρα

Με έναν ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο θέλησε να αποχαιρετήσει τον Σάββα Πούμπουρα από την ομάδα της η Ελένη Μενεγάκη.

Η σχέση των δυο τους το τελευταίο διάστημα δοκιμάστηκε αρκετά ωστόσο τελικά οι δυο τους φαίνεται πως έχουν λύσει τις διαφορές τους. Άλλωστε, όπως είχε πει και ο Σάββας Πούμπουρας σε πρόσφατες δηλώσεις του, “όλες οι έντονες σχέσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, κι αυτό είναι και το ωραίο”.

Σήμερα λοιπόν 7/7, στην τελευταία εκπομπή της σεζόν και με αφορμή το τέλος της συνεργασίας τους, η Ελένη Μενεγάκη με την ομάδα της ετοίμασαν ένα βίντεο με διάφορες ξεχωριστές στιγμές του Σάββα Πούμπουρα από τα δυο χρόνια παρουσίας του στην εκπομπή.

«Άφησα για το τέλος ένα βίντεο που προσπαθούμε να ετοιμάσουμε το τελευταίο αρκετό διάστημα. Ένα βίντεο που αφορά ένα παιδί που γνώρισα πριν από δυο χρονάκια. Ένα παιδί που με ξεκίνησε με έναν χαριτωμένο σνομπισμό, αυτό είναι το στυλ του. Αν δεν τον ξέρεις, μπορεί να τον παρεξηγήσεις, σε πολλά πράγματα.

Το Mega μας έδωσε την ευκαιρία να είμαστε μαζί δυο χρόνια τώρα. Μιλάω για τον Σάββα. Γι’ αυτόν τον απίθανο τρελο-Τοξότη όπως τον λέω αυτά τα δυο χρόνια. Ένα παιδί γεμάτο ενέργεια – διάθεση. Βλέπαμε τώρα που κόβαμε εκπομπές για να βρούμε διαφορετικές και ξεχωριστές στιγμές του, και λέμε “ρε σεις, αυτό το τυπάκι πόσα πράγματα έκανε;”.

Βέβαια, είχε και τις στιγμές του που κάπως έλεγες, “Σάββααα, Σάββααα”. Πάμε να τον απολαύσουμε και με αυτό τον τρόπο να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, γι’ αυτή την όμορφη διαδρομή που πολλές φορές μας χάρισε όμορφα χαμόγελα και ωραίες αναμνήσεις. Σάββα» είπε η Ελένη Μενεγάκη δίνοντας πάσα για το βίντεο.

Αμέσως μετά το αφιερωματικό βίντεο και τις διαφημίσεις, τον λόγο πήρε και πάλι η Ελένη Μενεγάκη η οποία είπε, «Εμείς δεν αποχαιρετάμε τον Σάββα. Αγκαλιαζόμαστε, φιλιόμαστε και τον περιμένουμε να μας κάνει “ντου” όσες φορές και όσες στιγμές κρίνει ότι του κάνει κέφι ή νιώθει ότι το δικό μας κέφι δεν είναι καλά και θέλει να έρθει να μας δώσει ένα χάπι χαράς από τη δική του ενέργεια».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Σάββας Πούμπουρας που με τη σειρά του ανέφερε,  «Ευχαριστώ. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες. Ήταν δυο χρόνια που δε κατάλαβα πότε περάσανε. Έμαθα πάρα πολλά δίπλα σας και από τον καθένα ξεχωριστά πήρα πάρα πολλά πράγματα και από εσένα φυσικά, την αρχηγό που μόνο ευχαριστώ έχω να πω. Αλήθεια. Πάντα, από όλες τις καταστάσεις και από ό,τι και να είχαμε μεταξύ μας, μείνανε μόνο τα καλά».

Read More

And More