Ελένη Μενεγάκη: «Όλοι οι άνθρωποι που συνεργάστηκα είχαν μια καλή συνέχεια μετά από μένα – Για πόσο δεν ξέρω»

Οι δηλώσεις που έκανε η Κατερίνα Ζαρίφη για την Ελένη Μενεγάκη και την «ερωτική» σχέση τους, σχολιάστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 8/2 στην εκπομπή της παρουσιάστριας στο Mega.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για όσα είπε η Κατερίνα Ζαρίφη στο Στούντιο 4, με την Ελένη Μενεγάκη να επιβεβαιώνει ότι ανέκαθεν είχαν μία «ερωτική χημεία».

«Θα χρησιμοποιήσω τη δική της έκφραση, είχαμε πάντα μία έντονη ερωτική χημεία. Δεν ταιριάζουμε παιδιά με όλους τους ανθρώπους. Και είναι περίεργο καμιά φορά να βλέπεις μέσα στα χρόνια, ότι με ανθρώπους που μπορεί να έχεις να τους δεις και δύο χρόνια, μόλις έρχεσαι ξανά μαζί, ξανακολλάει ακριβώς. Εγώ καταλαβαίνω τι λέει. Και προφανώς η σχέση όταν έχει μπες – βγες, κρατιέται και πιο θερμή. Δεν έχει φτάσει στη βαριεστημάρα» είπε η παρουσιάστρια και τότε τον λόγο πήρε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος:

«Εμείς το καταλαβαίνουμε αυτό πιο πολύ από σένα, διότι με τους ανθρώπους που έχεις μία ιδιαίτερα θερμή επαγγελματική σχέση, οι άλλοι δεν τολμάνε να αντιπροτείνουν κάτι άλλο. Επαγγελματικά εννοώ. Διότι θεωρούν ότι αποκλείεται να φύγουν από σένα».

«Στα χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, και έχω δουλέψει με τόσους ανθρώπους, και πολλούς δεν τους θυμάμαι κιόλας, θεωρώ ότι όλοι εκείνοι με τους οποίους συνεργάστηκα είχαν μία καλή συνέχεια μετά. Για πόσο δεν ξέρω, γιατί κάνουν επιλογές. Θεωρώ ότι σε όλους δόθηκαν πολύ καλές ευκαιρίες και σε όλους δίνονται…» ανταπάντησε η Ελένη Μενεγάκη.

Read More

And More