Ελένη Μενεγάκη σε Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Δεν θα θέλεις ένα ταίρι να σου κρατάει το χέρι;»

Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Νικόλας Φαράκλας αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, μετά από εννέα χρόνια έγγαμου βίου, όπως έγινε γνωστό μέσα από το «Πρωινό μας», το πρωί της Τετάρτης 23/11.

Η στενή συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη και ο πρώην σύζυγός της ζουν τους τελευταίους μήνες σε ξεχωριστά σπίτια, με τις δύο κόρες τους να αποτελούν για εκείνους την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Την προηγούμενη Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, με αφορμή ένα θέμα για τον Γιώργο Παπαδημητρίου, ο οποίος εργάζεται ως ψηφιακός νομάς από διάφορα μέρη του κόσμου, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είχε πει πως: «Πολύ πιο εύκολα θα κάνει ένας άνθρωπος 60 ετών αυτή τη ζωή, παρά έναν άνθρωπο 40 ετών. Εγώ το πιστεύω για τον εαυτό μου αυτό, όταν φύγουν τα παιδιά μου να το κάνω αυτό».

«Μόνη σου; Εσύ που λες όταν θα ελευθερωθείς από τα παιδιά, σκέφτομαι δεν θα θες και μία παρέα; Δεν θα λες “δεν θέλω κι ένα ταίρι να πιάνω αυτό το χέρι;”» την είχε ρωτήσει εμμέσως η Ελένη Μενεγάκη. «Το χέρι να μου κρατάει να μην πέσω» είχε απαντήσει με χιούμορ η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Θα μπορούσε να πει κανείς, ότι ο διάλογος αυτός ήταν μία… έμμεση αναφορά στο ότι κάτι συνέβαινε στην προσωπική ζωή της Ελιάνας Χρυσικοπούλου…

Read More

And More