Ελένη Μενεγάκη σε Νίκο Σιρίγο: «Δεν ήξερα ότι έχεις χωρίσει»

Ο Νίκος Συρίγος, ο ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογράφος που συνεργάζεται με το «Χαμογέλα και πάλι» φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Με αφορμή τα όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνεπιμέλεια, ο Νίκος Συρίγος θέλησε να τοποθετηθεί.

«Κανείς δεν παντρεύεται και κανείς δε χωρίζει μόνος του. Αυτό το πράγμα θέλει δύο. Οπότε, αν προσπαθήσουν και οι δύο και θυμηθούν ποια γυναίκα και ποιον άνδρα ερωτεύτηκαν, σε ποιον άνδρα και σε ποια γυναίκα επένδυσαν για να φτιάξουν τη ζωή τους, οι γυναίκες –συγγνώμη που το  λέω αλλά το νιώθω- είναι σαν να βλέπετε άλλον, άλλον να ερωτεύεστε και άλλον θέλετε να έχετε στο σπίτι» είπε αρχικά ο Νίκος Συρίγος.

«Κι εγώ δεν ξύπνησα μία ημέρα και είπα χωρίζω. Ήταν κάτι που λειτούργησε συσσωρευτικά… Υπήρχαν λάθη, λάθη, λάθη και ξαφνικά φτάνεις σε μία κατάσταση αποξένωσης» πρόσθεσε ο Νίκος Συρίγος.

«Δεν ήξερα καν ότι έχεις χωρίσει. Σήμερα που το είπες εσύ. Εγώ έχω ακόμη στο μυαλό μου σε όλες μας τις συζητήσεις, το πόσο μας άρεσε να έχουμε κοντά μας –όταν ερχόσουν εσύ- έναν άνδρα που με έναν τρόπο ότι είναι κοντά και καταλαβαίνει τις γυναίκες. Δεν περίμενα ότι σήμερα θα κάναμε αυτή την κουβέντα» απάντησε η Ελένη Μενεγάκη.

Read More

And More