Ελένη Μενεγάκη: «Το ήθελε ο γιος μου, Άγγελος Λάτσιος, επειδή δεν του γεννούσα αγόρι»

Με αφορμή ένα συγκινητικό viral βίντεο στο Tik Tok, η Ελένη Μενεγάκη εξομολογήθηκε τη δικιά της εμπειρία με τον πρώτο της σκύλο. Ήταν η εποχή που η παρουσιάστρια, πριν από αρκετά χρόνια, έμεινε μόνη της στο δικό της σπίτι. Όπως είπε στους συνεργάτες της, αγάπησε και τον σκύλο του Μάκη Παντζόπουλου και τον σκύλο του Άγγελου Λάτσιου, τον οποίο πήρα επειδή ήθελε αγόρι αδελφάκι και δεν αποκτούσε.

«Η πρώτη φορά που βρέθηκα με σκυλάκι στη ζωή μου, όταν για πρώτη φορά νοίκιασα το σπίτι μου και έμεινα μόνη μου μαζί του, η σύνδεση που είχαμε… δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι υπάρχει στιγμή στη μέρα ή στη βδομάδα ή στον μήνα που δεν θα είμαι μαζί του όποιος άλλος κι αν ήταν. Σχέση; Οικογένεια; Αδέλφια; Φίλοι; Εγώ κι αυτός ήμασταν ένα» είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Εμείς οι άνθρωποι που αγαπάμε τα ζώα και που μπορούμε να έχουμε την ίδια σύνδεση μαζί τους έχει να κάνει και σε ποια περίοδο της ζωής μας είμαστε. Αυτό που ζω τώρα με εσένα και τον Κούπερ, άκουγα και από τους καλεσμένους, αλλά είναι αλλιώς να το βλέπεις» συνέχισε η παρουσιάστρια, συνομιλώντας με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Δεν εξηγείται, είναι σαν να έχεις έρθει πολύ κοντά με μία άλλη ψυχή. Έχω αγαπήσει όλα τα σκυλάκια που έχουν έρθει στη ζωή μας. Και ένα που ήρθε με τον Μάκη μαζί και το σκυλάκι που πήραμε εμείς όταν ήθελε ο Άγγελος οπωσδήποτε κάτι να παίζουν μαζί, επειδή δεν του γεννούσα αγόρι… Ποτέ δεν ένιωσα το ίδιο δέσιμο με το πρώτο μου σκυλάκι. Αυτό που ήμασταν εγώ κι αυτό μονάχοι» πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη και κατέληξε:

«Είναι και λίγο πρόβα για παιδί. Πρέπει να το προσέχεις, να του βάλεις φαγητό, να το βγάλεις τη βόλτα του, να τρέξεις αν αρρωστήσει».

Δες το σχετικό απόσπασμα από το MEGA:

Read More

And More