Ελένη Μενεγάκη: Το «καρφί» για τον Γιώργο Λιάγκα – «Ενώ ξέρει ότι θα συζητηθεί, το λέει»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη για τον Γιώργο Λιάγκα στην αποψινή εκπομπή της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη, «Έλεος!», ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 σχολιάστηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Πιστεύω ότι ο Γιώργος Λιάγκας που κρίνει τους πάντες, κάποια στιγμή κάποιος πρέπει να τον κρίνει» δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης στο Mega.

«Ο Γιώργος Λιάγκας είναι άνθρωπος που δεν του έχει ασκηθεί κριτική;  Η σωστή λέξη είναι μπαούλο. Θεωρώ ότι είναι από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που έχουν κριθεί πάρα πολύ αυστηρά και πολλές φορές, θεωρώ, ότι ήταν δίκαιη αυτή η κριτική. Πολλές φορές όμως, άλλοι έχουν πει αντίστοιχα πράγματα όπως ο Γιώργος Λιάγκας κι έχουν περάσει στο απυρόβλητο ενώ τα λεγόμενα του Γιώργου Λιάγκα πάντα θα σχολιαστούν καυστικά.

Μου κάνει εντύπωση που θεωρεί ο Νίκος Κοκλώνης ότι έχει περάσει στα απαλά» σχολίασε η Νάνσυ Νικολαΐδου, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να συμπληρώνει ότι αν λεγόμενα που είχαν υποστηρίξει άλλα δημόσια πρόσωπα, τα είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας θα είχε ξεσηκωθεί το σύμπαν.

Σε αυτό το σημείο, η Ελένη Μενεγάκη «κάρφωσε» εμμέσως τον Γιώργο Λιάγκα: «Δεν σου δίνει όμως την εντύπωση κάποιες φορές ο Γιώργος, ενώ ξέρει ότι θα συζητηθεί αυτό που θα πει, το λέει. Σαν να δίνει τίτλους ρε παιδί μου».

«Πόσες φορές μου έχει πει ότι έχει στενοχωρηθεί με κάτι και βγαίνει στον αέρα και γυαλίζει το μάτι του. Στον αέρα λυσσάει. Του λέω “μην λυσσάς”» υπογράμμισε λίγη ώρα αργότερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αναφέρθηκε στα όσα είχε πει στον τηλεοπτικό αέρα ο Γιώργος Λιάγκας με τις φωτογραφίες της 12χρονης από την υπόθεση στον Κολωνό, δείχνοντας πως ο παρουσιαστής δεν έχει ηρεμήσει μετά το ατόπημα με τη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη.

Read More

And More