Ελένη Τοπαλούδη: «Εξερράγη» η μητέρα της στον τηλεοπτικό αέρα με την υφυπουργό – «Δεν ακούω τίποτα, μας δουλεύουν»

Οι γονείς της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη σε εμφάνισή τους στον Alpha και στο Καλύτερα δε Γίνεται ζητούν τη σύσταση ενός ταμείου αλληλοβοηθείας προκειμένου όλες οι οικογένειες των θυμάτων να μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στον δικαστικό αγώνα που έχουν μπροστά τους.

Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα είχε έρθει σε επικοινωνία με τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη για το συγκεκριμένο θέμα και μάλιστα σήμερα βγήκε στην εκπομπή του Alpha προκαλώντας οργή στην Κούλα Αρμουτίδου με τον διάλογο που είχαν στον τηλεοπτικό αέρα.

«Θα δοθεί μια λύση; Εγώ περιμένω. Δεν θέλω να απαιτήσω, θέλω να μου δώσετε τη χαμένη μου αξιοπρέπεια. Δεν ζητάω, θέλω εσείς σαν Πολιτεία να δώσετε μια λύση», είπε η Κούλα Αρμουτίδου.

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων απάντησε: «Μόλις υπάρξει εξέλιξη, η οποία όμως να ισχύσει, εγώ δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι το οποίο δεν θα ισχύσει την επόμενη μέρα…» και η Κούλα Αρμουτίδου αποχώρησε εκνευρισμένη λέγοντας: «Εντάξει, ευχαριστούμε πολύ. Δεν ακούω τίποτα,  μας δουλεύουν μας δουλεύουν  ρε… Και θα γίνει, θα γίνει, θα γίνει και άντε από ‘δω».

Read More

And More