Ελένη Τσολάκη: Αποχαιρέτησε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα από την εκπομπή της – «Οι άνθρωποι πρέπει να προχωράνε»

Συγκινημένη η Ελένη Τσολάκη στο κλείσιμο της εκπομπής Open Weekend για το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν. 

Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε την ομάδα της, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ξεκινώντας από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ο οποίος από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται εκτός Open.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ την ομάδα. Είχαμε πάρα πολλά ups, πολύ λίγα downs και δεν τσακωθήκαμε ποτέ και δεν το έχω συναντήσει ξανά να μην υπάρχει ούτε μισή κηλίδα και μαύρη στιγμή. Δεν είναι μόνο τηλεοπτικό αυτό που λέω, ήταν στιγμές με αγάπη. Κάναμε κάτι πολύ δύσκολο με λίγα εφόδια. Το πρόσημο είναι θετικό και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Και η Ελένη Τσολάκη απάντησε: «Θέλω να πω επειδή είμαστε μαζί 2,5 χρόνια, βάζω πάντα στο μυαλό μου ότι οι άνθρωποι πρέπει να προχωράνε και να ανοίγουν τα φτερά τους εκεί που θέλουν και εκεί που πιστεύουν, ότι πρέπει να πάνε. Εγώ θα είμαι πάντα εδώ για σένα. Και ξέρω ότι έχω κερδίσει έναν φίλο».

«Σε ευχαριστώ για τα 2,5 χρόνια. Ήσουν πολύ σημαντικός συνεργάτης για μένα. Έτσι κι αλλιώς θα είμαστε φίλοι», είπε η Ελένη Τσολάκη η οποία αποχαιρέτησε με μια σφιχτή αγκαλιά τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. 

Read More

And More